Πεντάδα αναβολών στον Β' όμιλο (pic)

Μόνο το Καραϊσκάκης Άρτας - Ζάκυνθος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/01) στη Super League 2 από τα εξ αναβολής ματς του Β' ομίλου.

Λόγω εκτάκτων συνθηκών που αφορούν στις πληττόμενες περιοχές (Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη, Βοιωτία, Εύβοια) τα πέντε από τα έξι παιχνίδια του Β' ομίλου που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη (26/01) οδηγούνται σε αναβολή. Σημειώνεται ότι δεν θα διεξαχθεί και ο αγώνας Αστέρας Βλαχιώτη - Διαγόρας, καθώς η ομάδα της Ρόδου δεν μπορεί να μεταβεί στη Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, δεν αναμένεται να διεξαχθούν τα ματς:

Ρόδος – Καλλιθέα (Δημ. Ρόδου) - 7η αγωνιστική
Κηφισιά – Ηρόδοτος (Κερατσινίου) - 11η αγωνιστική
Εργοτέλης – Χανιά (Παγκρήτιο) - 11η αγωνιστική
Αστέρας Βλαχιώτη – Διαγόρας (Δημοτικό Σπάρτης) - 11η αγωνιστική
Αιγάλεω – Καλαμάτα («Στ. Μαυροθαλασσίτης») - 12η αγωνιστική

Το μόνο παιχνίδι που θα γίνει είναι το Καραϊσκάκης Άρτας - Ζάκυνθος.

Το σχετικό ΦΕΚ με την απόφαση για αναστολή αθλητικών δραστηριοτήτων...

aafeek

Και η ανακοίνωση: Στην απόφαση “Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022” (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Η ανακοίνωση της SL2 λίγο πριν τις 19.30:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανωτέρας βίας, των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, την προστασία αθλητών και φιλάθλων και σύμφωνα με το ΦΕΚ Β 189 25.1.2022 του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του άρθρου 11 παρ 6 του ΚΑΠ, οι κάτωθι εξ αναβολής αγώνες του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 26.1.2022 αναβάλλονται:

Ρόδος - Καλλιθέα 7η αγωνιστική
Κηφισιά - Ηρόδοτος 11η αγωνιστική
Εργοτέλης - Χανιά 11η αγωνιστική
Αστέρας Βλ. - Διαγόρας 11η αγωνιστική
Αιγάλεω - Καλαμάτα 12η αγωνιστική».

Last modified onΤρίτη, 25 Ιανουάριος 2022 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep