Αναρρίχηση με Μανθάτη

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Καλλιθέας χρειάστηκε... δύο λεπτά για να βρει δίχτυα και να διαμορφώσει το 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό Β.

Ανανεωμένη εμφανίστηκε η Καλλιθέα στο μοναδικό παιχνίδι της 12ης στροφής που έγινε το Σάββατο (08/01) στο «Ελ Πάσο» και πήρε βοήθεια από τα αποκτήματά της κόντρα στον Παναθηναϊκό Β. Οι Κυανόλευκοι επικράτησαν 1-0 με κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα, Γιώργου Μανθάτη στο 2' έπειτα από σέντρα του Μουνιέ.

Οι Κυανόλευκοι, βέβαια, είχαν πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Βοσνιάδη, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν παθητικό και βοήθησε, ώστε η αθηναϊκή ομάδα να αναρριχηθεί στην 4η θέση. Δοκάρι για την Καλλιθέα είχε ο Μουνιέ στο 33', ενώ τέσσερα λεπτά την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σιδερά έπειτα από παρέμβαση του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 1-0

Σκόρερ: 2' κεφ. Μανθάτης
Δοκάρι: 33' Μουνιέ - 37' Σιδεράς

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Βοσνιάδης, Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας, Ρέντζας, Μπουλούλης, Ντεμέτριους (68' Νάτσης), Σαντάνα (72' Τσιντώνης), Μουνιέ (68' Χασανμπέγκοβιτς), Κυνηγόπουλος, Μανθάτης (42' Κωστίκα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Γιάννης Βονόρτας): Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (80' Κούτσιας), Ρόμπι (70' Αντωνίου), Καρβούνης (46' Φρόκου), Μαραθωνίτης (70' Τουρκοχωρίτης), Μαρτίνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης (84' Μπιλάλ).

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

Last modified onΣάββατο, 08 Ιανουάριος 2022 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep