Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο 1-1 Πανσερραϊκός-Γιαννιτσά

Ισόπαλες αναδείχθηκαν στο Σιδηρόκαστρο οι Σερραίοι με την ομάδα της Πέλλας.

Την πρώτη του ισοπαλία, ύστερα από ένα σερί νικηφόρων φιλικών, παραχώρησε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος με τα Γιαννιτσά έμεινε στο 1-1. Τα «λιοντάρια» στηρίχθηκαν ως επί το πλείστον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και οι βασικοί έμειναν στον πάγκο. Ο Πανσερραϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο και η Αναγέννηση είχε αρκετές φάσεις για να σημειώσει παραπάνω από ένα γκολ.

 

Η πρώτη φάση έγινε στο 31' για τον Πανσερραϊκό, όταν ο Τσιμίκας αστόχησε στο σουτ που πραγματοποίησε. Στο επόμενο λεπτό και πάλι οι Σερραίοι απείλησαν, αυτή τη φορά με τον Γιαννόπουλο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαμπάκη, από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Ο ίδιος παίκτης, πάντως, ήταν αυτός που στο 34' άνοιξε το σκορ, όταν εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Τσιμίκα, βρέθηκε... φάτσα με τον Λαμπάκη και τον νίκησε με πλασέ. Η τελευταία φάση του πρώτου 45λέπτου ανήκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, όταν το σουτ του Μπαξεβάνου απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης.

 

Στο 60' απείλησαν και πάλι οι «μπλε», όταν ο Κουτζαβασίλης αποσόβοησε τον κίνδυνο στο σουτ του Ιορδανίδη. Η ισοφάριση ήρθε στο 68' με τον Καρακάσογλου. Ο ποδοσφαιριστής των Γιανντσών «κρέμασε» έξω από την περιοχή τον Μπίμπη και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 85' ο Σερέτης έπιασε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ιορδανίδη, με τον Μπίμπη να απομακρύνει. Την τελευταία ευκαιρία είχει και πάλι η ομάδα της Πέλλας με τον Αρβανιτόπουλο, το σουτ του οποίου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κασσέρης.

 

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης (65' Μπίμπης), Κασσέρης, Καψάλης, Καρασαλίδης (48' Κασμερίδης), Μπριλάκης(46' Καρακώστας), Παρασκευαϊδης (74' Δαγκούλης), Τσιμίκας, Γιαννόπουλος, Γκουγκουλιάς, Μπονέρης (46' Τοντόροφ), Τσούτσης.

 

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Λαμπάκης, Μπουτζίκος, Τσιάμης, Σκέμπης, Σπαθάρας, Ντατίδης, Σερέτης, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Φάμπιο. Έπαιξαν και οι: Χατζόγλου, Καρακάσογλου, Ζαχαράκης, Ντε Πάολα, Παλαιολόγου, Αρβανιτόπουλος, Καρπαθάκης, Μυλωνάς, Πολίτης.

Last modified onΤετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2012 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep