«Εγγυήσεις ή ελεύθεροι»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου ζητούν να μείνουν ελεύθεροι εκτός αν πάρουν εγγυήσεις ότι θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Τσεκούρα, τον εκτελών χρέη Δημάρχου Βόλου, Θάνο Θεοδώρου και τον αντιδήμαρχο, Δημήτρη Πέγιο είχαν την Τρίτη (19/01) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Ωστόσο, λύση για το μέλλον των «ερυθρόλευκων» δεν βρέθηκε. Μετά το τέλος της επαφής αυτής οι αρχηγοί της θεσσαλικής ομάδας έστειλαν στο flnews ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνουν γνωστό ότι οι ίδιοι και οι συμπαίκτες τους επιθυμούν τη λύση των συμβολαίων τους άν δεν πάρουν εγγυήσεις για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

«Εμείς οι εναπομείναντες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου συναντηθήκαμε σήμερα με τον πρόεδρο και τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου παρουσία του εκτελούντα χρέη Δημάρχου κ. Θάνου Θεοδώρου και του Αντιδήμαρχου κ. Δημήτρη Πέγιου.

Ωστόσο από τη συνάντηση αυτή δεν δόθηκε καμία λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Σεβόμαστε πλήρως τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Ωστόσο επειδή είμαστε οικογενειάρχες και επαγγελματίες ζητάμε την άμεση λύση των συμβολαίων μας, εκτός αν μας εγγυηθούν ότι η ομάδα θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκ μέρους όλων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών
Οι αρχηγοί
Δημήτρης Αρβανίτης
Σταμάτης Καρράς
Νίκος Μπουτζίκος»

Last modified onΤρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep