Νέα καμπάνα σε Ολυμπιακό Βόλου

Τσουχτερό πρόστιμο επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό Βόλου για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα των «ερυθρόλευκων», που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε πρόστιμο 8.250 ευρώ στην βολιώτικη ΠΑΕ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΕΑΚ, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να πληρώσει 2.000 ευρώ. Παράλληλα, τιμωρήθηκε και ο παρατηρητής του εν λόγω αγώνα με 30 μέρες αποκλεισμού από τον ορισμό του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αυτή τη στιγμή δεν έχει διοίκηση, καθώς παραιτήθηκε η διοικούσα επιτροπή, ενώ μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

-Απόφαση 13/2016, εγκαλούμενα σωματεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αγώνας Κυπέλλου Ελλάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 17-12-2015:
Δικάζει παρόντων των εγκαλουμένων. Κηρύσσει τις εγκαλούμενες ΠΑΕ πειθαρχικά ελεγκτέες για τις αναφερόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλούμενη ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων διακοσίων πενήντα (8.250,00) ευρώ. Επιβάλλει στη δεύτερη εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ.

-Απόφαση 14/2016, εγκαλούμενος Σπυρίδων Αγνάντης, παρατηρητής αγώνα Κυπέλλου Ελλάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 17-12-2015:
Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου. Κηρύσσει τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό του αδίκημα. Επιβάλλει στον εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνα για τριάντα (30) ημέρες.


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep