«Μπορεί την άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου»

Οι Θεσσαλοί εμφανίζονται καλύτεροι συγκριτικά με την περσινή (2014-15) σύμφωνα με τον Στράτο Χιντζίδη

Βελτιωμένος σε όλους τους τομείς (οργανωτικά, δουλειά στις προπονήσεις, γηπεδικές συνθήκες) είναι ο Ολυμπιακός Βόλου ενόψει της νέας σεζόν όπως αναφέρει ο Στράτος Χιντζίδης ο οποίος θεωρεί πως οι Θεσσαλοί έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν τον στόχο της ανόδου στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 27χρονου αμυντικού στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

Για τον προσωπικό του στόχο: «Η προσδοκία και ο στόχος ο δικός μου είναι πρώτα από όλα η ομάδα να πετύχει το στόχο της, δηλαδή την άνοδο στη Super League. Από κει και πέρα, θέλω και εγώ να είμαι κομμάτι αυτής της επιτυχίας, έχοντας ενεργό ρόλο».

Για το αν θεωρεί ότι με την αποχώρησή του τον Ιανουάριο του 2015 για τον Αγροτικό Αστέρα άφησε κάτι στη μέση: «Πιστεύω ότι δεν άφησα κάτι στη μέση την περασμένη σεζόν. Απλά δεν ήμουν ικανοποιημένος από τις συνθήκες που υπήρχαν τότε στην ομάδα. Πάντως, φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Έτσι, δεν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό στο να επιστρέψω στον Ολυμπιακό».

Για το ενδιαφέρον που υπήρξε για την απόκτησή του από ομάδες της Super League: «Είναι γεγονός ότι στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου έδειξα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο ως παίκτης του Αγροτικού Αστέρα, κάτι που έφερε και προτάσεις από ομάδες της Super League. Η ψυχολογία μου ήταν σε υψηλά επίπεδα, κάτι που δεν συνέβαινε όσο ήμουν στον Ολυμπιακό Βόλου στο πρώτο εξάμηνο. Εύχομαι, να συνεχίσω στα ίδια υψηλά αγωνιστικά επίπεδα και να νιώθω το ίδιο καλά και τη φετινή σεζόν που είμαι ξανά ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό».

Για το αν θέλει να εκτελεί τα «στημένα»: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα το αποφασίσω εγώ. Αν με επιλέξει ο προπονητής μου σε αυτό το κομμάτι θα δώσω τον καλύτερό εαυτό μου προκειμένου η ομάδα να κερδίζει».

Για το αν μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ: «Παλαιότερα έχω αγωνιστεί και σαν αριστερό εξτρέμ, αλλά βασική μου θέση είναι αυτή του αριστερού μπακ».

Για τις γνώριμες για εκείνον συνθήκες πρωταθλητισμού: «Έχω ξαναβρεθεί σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό. Είναι κάτι δύσκολο, αλλά και ευχάριστο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα το να βρίσκεσαι σε ομάδα με υψηλούς στόχους και αν μάλιστα αυτοί επιτευχθούν, τότε πραγματικά νοιώθεις υπέροχα».

Για το αν θεωρεί πως ο φετινός Ολυμπιακός είναι καλύτερος σε σχέση με πέρυσι (2014): «Από την πρώτη εβδομάδα που επέστρεψα κατάλαβα ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα. Από τον τρόπο λειτουργίας, τις γηπεδικές συνθήκες και τον τρόπο δουλειάς στις προπονήσεις. Ο φετινός Ολυμπιακός είναι καλύτερος από πέρυσι και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Super League».

Για το αν το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα είναι πιο δύσκολο: «Είναι πολύ καλύτερο για μας το να γίνει πρωτάθλημα ενός ομίλου και 38 αγωνιστικών. Ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος, αλλά αυτό πιστεύω ότι μας ευνοεί διότι οι καλές ομάδες θα αντέξουν και εμείς θα είμαστε μία από αυτές. Στις πρώτες 10 αγωνιστικές θα είμαστε όλοι κοντά, αλλά από κει και πέρα θα αρχίσουν να ξεχωρίσουν οι πιο δυνατοί».

Για το στοιχείο που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός ώστε να υλοποιήσει τους στόχους του: «Πάνω από όλα πρέπει να είμαστε μία οικογένεια. Σε κάθε παιχνίδι να τα δίνουμε όλα και να παίζουμε με πάθος και δύναμη. Από κει και πέρα, αν δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών, πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά».

Last modified onΔευτέρα, 17 Αύγουστος 2015 14:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep