«Άνοδος με πρωτάθλημα»

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να κόψει πρώτος το… νήμα στην κούρσα της Football League εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Ζέρης

Το υλικό που διαθέτει ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να του φέρει όχι μόνο την άνοδο στη Super League αλλά και το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Ζέρη. Ο νεαρός αμυντικός των Θεσσαλών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα εκφράζοντας την σιγουριά του για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

Για το αν ήρθε η ώρα της ανόδου για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας. Έχουμε ξεκινήσει πολύ δυνατά σε όλους τους τομείς. Είμαστε πολύ δυνατοί, τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά. Το καλοκαίρι έγιναν πολλές και καλές μεταγραφές, που μας ενίσχυσαν σε μεγάλο βαθμό. Οι ποδοσφαιριστές, παλαιοί και νέοι, έχουμε όρεξη για δουλειά και αυτό φαίνεται κάθε ημέρα. Όλα αυτά με κάνουν να αισιοδοξώ ότι όχι μόνο θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο της ανόδου στη Super League, αλλά και ότι θα κατακτήσουμε τον τίτλο στην κατηγορία. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτε από καμία άλλη ομάδα. Μπορούμε να τερματίσουμε στην 1η θέση».

Για το αν οι παίκτες συμμερίζονται το σύνθημα της διοίκησης «άνοδος, τώρα ή ποτέ»: «Είναι και δικό μας σύνθημα αυτό. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι φέτος πρέπει να τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι είναι η σειρά μας να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Super League».

Για το αν ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ανέβει επίπεδο: «Πιστεύω ότι φέτος είμαστε πολύ δυνατοί σε όλες τις γραμμές. Σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές θα είμαστε πιο καλοί. Αυτό φυσικά οφείλουμε να το δείξουμε και μέσα στα γήπεδα, κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος».

Για το αν η ομάδα μπορεί να αντέξει στον ανταγωνισμό και στο πρωτάθλημα των 38 αγωνιστικών: «Στην κατηγορία υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι δυνατές και στοχεύουν στην άνοδο. Όμως και εμείς την τελευταία τριετία πρωταγωνιστούμε συνεχώς και διεκδικούμε την είσοδό μας στα μεγάλα σαλόνια. Αυτή τη φορά πρέπει να κάνουμε το επιπλέον βήμα και να καταφέρουμε ότι δεν πετύχαμε τις προηγούμενες χρονιές. Ευελπιστώ ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στη Super League, την κατηγορία όπου αξίζει να παίζει».

Για το αν «δέσουν» γρήγορα οι παλαιοί με τους καινούριους παίκτες: «Αυτό θα γίνει εύκολα. Οι ποδοσφαιριστές ταιριάζουμε ως χαρακτήρες και επιπλέον δουλεύουμε σκληρά μαζί με τους προπονητές μας, ώστε να επιτευχθεί η απαιτούμενη ομοιογένεια στο παιχνίδι μας».

Για τις προσωπικές του βλέψεις και τον ανταγωνισμό στη θέση του δεξιού μπακ: «Ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα ωφελεί όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι θεμιτός διότι με αυτόν τον τρόπο όλοι βελτιωνόμαστε αγωνιστικά. Προσωπικά, θα κάνω τα πάντα προκειμένου να κερδίζω σε κάθε αγώνα τη φανέλα του βασικού. Φυσικά, προέχει να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα πρώτα. Από κει και πέρα μακάρι να μπορέσω να αναδειχθώ και εγώ».

Για το αν θέλει να παίξει στη Super League με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Αυτό είναι ένα όνειρο που πιστεύω φέτος να πραγματοποιηθεί. Τα προηγούμενα δύο χρόνια κάτι στράβωνε στο τέλος και δεν τα καταφέρναμε, αλλά ελπίζω φέτος να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep