Μια τριάδα φιλικά στο Καρπενήσι

Στις 13, 17 και 19 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί οι φιλικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού Βόλου στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας

Ακόμη μια εκκρεμότητα έκλεισε στον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται από την Παρασκευή (7/8) στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και την Δευτέρα (10/8) η διοίκηση ενημέρωσε σχετικά με τα φιλικά που θα δοθούν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Πέραν της Καλλιθέας, που είχε γίνει ήδη γνωστό, οι άλλοι δυο αντίπαλοι είναι η Κύπρος Κορυδαλλού και η Λαμία.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Τρία φιλικά θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός Βόλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Πέμπτη 13 Αυγούστου ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα με ώρα έναρξης του φιλικού στις 5.00 μ.μ. Το δεύτερο φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου με αντίπαλο την Κύπρο Κορυδαλλού, ενώ το τελευταίο φιλικό έχει προγραμματιστεί στις 19/8 κόντρα στη Λαμία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep