«Περήφανος γι' αυτά τα παλικάρια»

Μεγάλη αγάπη εισέπραξε από τον κόσμο, τόνισε ο απερχόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» είχε να πει για όλους ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0 επί της ΑΕΚ. Ο απερχόμενος τεχνικός των Θεσσαλών αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία που είχε τόσο με τους διοικούντες όσο και τους ποδοσφαιριστές.

«Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ρισκάραμε περισσότερο. Τακτικά οι παίκτες έκαναν ό,τι δουλέψαμε, ήταν συγκεντρωμένοι. Οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για ό,τι έζησα έξι μήνες, με αποκορύφωμα τη σημερινή ημέρα, δουλέψαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, εισέπραξα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που γνώρισα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, τον κ. Τόρη και τον κ. Βαρούτσικο, δεν είχαμε την παραμικρή ενόχληση. Ευχαριστώ κι εσάς τους δημοσιογράφους που με σεβαστήκατε. Θα τελειώσω με αυτά τα παλικάρια που έμειναν στην ομάδα και φτιάξαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αδικηθήκαμε στον πρώτο γύρο των play off, αλλά ήταν εκεί. Είμαστε περήφανοι που συνεργαστήκαμε μαζί τους κι όλο αυτό το ταξίδι να τους οδηγήσει εκεί που είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο, στο εξωτερικό. Αυτό το γκρουπ των ποδοσφαιριστών με λίγες προσθήκες, μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό του χρόνου» επεσήμανε ο νεαρός προπονητής.

Από την πλευρά των παικτών, το «παρών» έδωσε ο Λευτέρης Γιαλούσης, δηλώνοντας: «Να ευχηθώ καλή επάνοδο στην ομάδα της ΑΕΚ, συγχαρητήρια. Για το σημερινό παιχνίδι, είχαμε πλάνο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις, τα βγάλαμε σήμερα στο γήπεδο. Θέλω να πω εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών τα συναισθήματα είναι αμοιβαία προς τους προπονητές μας. Μας βοήθησαν σε πολλά πράγματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και τη ζωή μας. Όποιοι ποδοσφαιριστές δουλεύουν μαζί τους, είναι τυχεροί γιατί είναι δύο άνθρωποι εκπληκτικοί. Για τον κόσμο, οι περισσότεροι ήταν μαζί μας, μας στήριξαν. Τώρα κοιτάμε να είμαστε υγιείς και να δούμε την επόμενη ημέρα».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep