Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο Γιώργος Κούτσης τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου πάει για τη νίκη στη Λαμία Ο Γιώργος Κούτσης τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου πάει για τη νίκη στη Λαμία

Δυνατά αλλά και με ηρεμία πρέπει να παίξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στη Λαμία, σύμφωνα με τον Γιώργο Κούτση.


Εξαιρετικά δύσκολο θεωρεί το παιχνίδι της Δευτέρας (8/12) κόντρα στη Λαμία, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Κούτσης. Ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας εκτιμά ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες.

Ο Κούτσης μίλησε στο goalpost.gr για την αναμέτρηση της Δευτέρας και είπε αρχικά: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, ντέρμπι, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με πάθος για τη νίκη. Aπό την πλευρά μας, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις απαιτήσεις του αγώνα. Γνωρίζουμε πως η Λαμία είναι καλή και δυνατή ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές και δεν είναι καθόλου τυχαία η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας, όπως και στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό, καθώς στόχος μας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να βγούμε νικητές από τις μονομαχίες και φυσικά να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Στο παιχνίδι με τον Πιερικό κυκλοφορήσαμε την μπάλα, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, ωστόσο, το ματς με τη Λαμία είναι τελείως διαφορετικό. Η δυναμικότητα της Λαμίας είναι μεγαλύτερη και περιμένουμε περισσότερη πίεση από τον αντίπαλο».

Ο Κούτσης κατέληξε λέγοντας: «Από εκεί και πέρα εμείς οφείλουμε να παίξουμε δυνατά, με ηρεμία και να αποφύγουμε τα λάθη. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως όσοι αγωνιστούν στο παιχνίδι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα».

Last modified onΣάββατο, 06 Δεκέμβριος 2014 10:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep