Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ελέγξαμε τον ρυθμό»

Απόλυτα ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες του δήλωσε ο Γιώργος Κούτσης μετά τη νίκη στην Κατερίνη.


Ο Γιώργος Κούτσης έκανε την καλύτερη δυνατή αρχή στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς οδήγησε την ομάδα του στη νίκη (0-1) επί του Πιερικού στην Κατερίνη. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από όλους τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι ήταν πειθαρχημένοι και ήλεγξαν τον ρυθμό του ματς παρόλο που σημείωσε ότι θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερη φορά αν ήταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Κούτσης ανέφερε: «Παίξαμε με έναν δυναμικό αντίπαλο. Μια καλή ομάδα. Ήμασταν στο μεγαλύτερο διάστημα πειθαρχημένοι, ελέγξαμε τον ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να βρεθούμε μπροστά στο σκορ και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ, θα διπλασιάζαμε τα τέρματά μας και θα 'κλειδώναμε' και τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια στον Πιερικό».

Για το αν έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για την καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού, είπε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο, ο αντίπαλος έπρεπε να ρισκάρει, εμείς βρήκαμε χώρους τους εκμεταλλευτήκαμε αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια».

Για την παρουσία του Διαμαντόπουλου στην ενδεκάδα, δήλωσε: «Όλα τα παιδιά έχουν το δικό τους ποδοσφαιρικό χαρακτήρα. Εγώ αξιολογώ τον αντίπαλο και το δικό μου έμψυχο δυναμικό και θεώρησα ότι θα ήταν πιο χρήσιμος ο Δημήτρης απ’ ό,τι ο Κούτσι. Αυτό δεν σημαίνει όμως κάτι».

Για την επιλογή του Μαρτίνεθ αντί του Πινάρες, σχολίασε: «Είχα τον Μαρτίνεθ ως αμυντικό χαφ. Στη θέση του Πινάρες έπαιξε ο Γιώργος (Θέος) που ήταν εξαιρετικός. Είναι πολύ καλός παίκτης ο Πινάρες, αλλά από την άλλη αφού είχε οικογενειακό πρόβλημα, δεν μπορούσαμε να τον πιέσουμε να μείνει στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος απ’ όλα τα παιδιά».
(πηγή: magnesiasports.gr)

Last modified onΚυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep