Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 77

Κέρδισε πόντους ο Κασμερίδης

Ο Αλέξανδρος Κασμερίδης θέτει υποψηφιότητα για θέση βασικού και στον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Αγροτικό Αστέρα Ο Αλέξανδρος Κασμερίδης θέτει υποψηφιότητα για θέση βασικού και στον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Αγροτικό Αστέρα

Ο Αλέξανδρος Κασμερίδης αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που του έδωσε ο Νίκος Παντέλης στα Χανιά.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέξανδρος Κασμερίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της θεσσαλικής ομάδας στην αναμέτρηση του Κυπέλλου (28/10) κόντρα στα Χανιά καθώς με τις επεμβάσεις του -απέκρουσε ακόμη και πέναλτι- διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Ο Κασμερίδης έδειξε τα προσόντα του καθώς και ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, θέτοντας υποψηφιότητα για θέση βασικού και στον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Αγροτικό Αστέρα, αντί του Ένεα Κολίτσι. Το θετικό για τον Παντέλη είναι ότι έχει δύο πολύ καλές λύσεις για τον άσο και πλέον καλείται να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή εν όψει Ευόσμου.

Στη συνάντηση με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, επιστρέφει ο Κώστας Μπάρμπας μιας και εξέτισε την ποινή του. Ωστόσο, για μία ακόμη φορά θα απουσιάσουν οι τραυματίες Στάθης Ρόκας, Ανδρέας Κορνελάτος, Στράτος Χιντζίδης και Σταμάτης Καρράς.

Last modified onΤετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 11:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep