Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να μην υποτιμήσουμε τη Ζάκυνθο»

Ο Νίκος Παντέλης εκτιμά ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τη Ζάκυνθο θα κριθεί από την απόδοση του Ολυμπιακού Βόλου Ο Νίκος Παντέλης εκτιμά ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τη Ζάκυνθο θα κριθεί από την απόδοση του Ολυμπιακού Βόλου

Επικίνδυνη θεωρεί τη Ζάκυνθο ο Νίκος Παντέλης αλλά τονίζει πως το αποτέλεσμα στο ματς της πρεμιέρας θα κριθεί από την απόδοση του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει τη Ζάκυνθο στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος και ο Νίκος Παντέλης υπογράμμισε πως οι παίκτες του δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τους νησιώτες, οι οποίοι είναι ικανοί να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα αν οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιαστούν χαλαροί στο γήπεδο.

«Η Ζάκυνθος είναι σοβαρή ομάδα, την οποία αν δεν προσέξεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Στο Κύπελλο κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ και θα έρθει στο Βόλο έχοντας άγνοια κινδύνου. Θα παίξει χωρίς άγχος, από τη στιγμή που δεν είναι το φαβορί. Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στα 90'», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, σε δηλώσεις του στο goalpost.gr.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που θα πω στους παίκτες είναι να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία εκείνα που δουλεύουμε τους τελευταίους μήνες στις προπονήσεις. Από τη δική μας παρουσία εξαρτάται η νίκη. Θέλουμε να αρχίσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο Πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στην έδρα μας δεν θα πρέπει να έχουμε απώλειες βαθμών».

Από εκεί και πέρα, για τη Δευτέρα υπάρχει ρεπό, ενώ την Τρίτη οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Last modified onΔευτέρα, 06 Οκτώβριος 2014 11:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep