Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θετικό ότι αρχίζει το Πρωτάθλημα»

Ο Νίκος Παντέλης εκτιμά ότι ο Ολυμπιακός είναι κατάλληλα προετοιμασμένος εν όψει της πρεμιέρας με τη Ζάκυνθο Ο Νίκος Παντέλης εκτιμά ότι ο Ολυμπιακός είναι κατάλληλα προετοιμασμένος εν όψει της πρεμιέρας με τη Ζάκυνθο

Ικανοποιημένος είναι ο Νίκος Παντέλης από την απόφαση για την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης χαρακτήρισε θετική την απόφαση της διοργανώτριας αρχής για πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στις 10 Οκτωβρίου, ενώ τόνισε πως η ομάδα του είναι κατάλληλα προετοιμασμένη.

«Είναι θετικό ότι δεν θα υπάρξει νέα αναβολή της έναρξης και το Πρωτάθλημα θα αρχίσει έστω και με καθυστέρηση δύο εβδομάδων. Μέχρι τότε θα έχουμε συμπληρώσει δώδεκα εβδομάδες προετοιμασίας και είναι λογικό οι παίκτες να έχουν κουραστεί σωματικά και ψυχολογικά, κάνοντας μόνο προπονήσεις και δίνοντας φιλικά παιχνίδια, έστω κι αν παίξαμε και τρία ματς Κυπέλλου», είπε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στην εφημερίδα «Θεσσαλία».

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα και στο διάστημα που απομένει μέχρι το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Ζάκυνθο, θα δουλέψουμε για να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που θα έρθει στο Βόλο να παίξει ελεύθερα κι ό,τι βγει. Οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, τα κεφάλια κάτω και δουλειά στις προπονήσεις».

Last modified onΠέμπτη, 02 Οκτώβριος 2014 11:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep