Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δύο δυνατά φιλικά θέλει ο Παντέλης

Ο Νίκος Παντέλης αλλάζει τον προγραμματισμό στον Ολυμπιακό Βόλου Ο Νίκος Παντέλης αλλάζει τον προγραμματισμό στον Ολυμπιακό Βόλου

Δυνατά φιλικά θα επιχειρήσει να «κλείσει» ο Ολυμπιακός Βόλου ώστε να διατηρηθεί σε εγρήγορση.

Τα πλάνα του Ολυμπιακού Βόλου διαφοροποιούνται από τη στιγμή που αποφασίστηκε η αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος και όπως είναι λογικό, ο προπονητής Νίκος Παντέλης δεν είναι ευχαριστημένος με αυτήν την εξέλιξη.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε ότι ο σχεδιασμός θα αλλάξει και τόνισε ότι πρέπει να γίνουν δύο δυνατά φιλικά μετά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

«Τις τελευταίες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία για αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος λόγω των μειωμένων χορηγικών προγραμμάτων, κυρίως από τον ΟΠΑΠ, τα οποία δημιουργούν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στις ΠΑΕ της Β' Εθνικής. Τελικά, δεν αποφύγαμε την αναβολή ωστόσο, αν είναι να κερδίσουν κάτι καλό από αυτό οι ομάδες, ας είναι», είπε αρχικά ο Παντέλης.

Και πρόσθεσε: «Τα πλάνα μας είναι λογικό να αλλάζουν και να διαφοροποιείται ο σχεδιασμός, όσον αφορά την προετοιμασία. Η ομάδα ολοκλήρωσε ένα στάδιο προετοιμασίας δύο μηνών με επίπονες προπονήσεις, φιλικά παιχνίδια, ενώ έχει δώσει και δύο επίσημα παιχνίδια Κυπέλλου. Είμαστε, πλέον, υποχρεωμένοι μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη, να φτιάξουμε το πρόγραμμά μας κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μη βγούμε από τον ρυθμό μας, να παραμείνει η ομάδα σε εγρήγορση και να παρουσιαστεί καθ' όλα έτοιμη στο Πρωτάθλημα, όποτε αυτό αρχίσει».

Και ο Παντέλης κατέληξε ως εξής: «Θα φροντίσουμε στο διάστημα που ακολουθεί μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό να κλείσουμε ένα δύο δυνατά φιλικά για να παραμείνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Σεπτέμβριος 2014 10:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep