Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας»

Για προκλητική στάση της αστυνομίας μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ, κάνει λόγο ο σύνδεσμος οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys.

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys καταγγέλει την αστυνομία για την επίθεση που δέχθηκαν μέλη της μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στην ΑΕΛ στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Οι φίλοι της ομάδας της Μαγνησίας τονίζουν ότι δεν προκάλεσαν και το μόνο που ήθελαν όταν συγκεντρώθηκαν έξω από το ΕΑΚ, ήταν απλώς να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Θα θέλαμε να καταγγείλουμε δημόσια την χθεσινή απαράδεκτη και προκλητική στάση της Αστυνομίας απέναντι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι δέχτηκαν ακατανόητη επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το ΕΑΚ μετά τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου.

Πρέπει να πληροφορήσουμε τον κόσμο του Βόλου και όλης της Ελλάδας, ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου το μόνο που θέλανε αμέσως μετά τη λήξη του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με την ΑΕΛ, ήταν να  συγκεντρωθούν έξω από το Στάδιο προκειμένου να πανηγυρίσουν την επιτυχία της πρόκρισης και να συγχαρούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Αυτός ο λόγος φαίνεται ότι αρκούσε για να βγάλουν τα απωθημένα τους και τα αρρωστημένα τους ένστικτα κάποιοι που δυστυχώς φοράνε στολές και με κραυγές, βρισιές, ρόπαλα, δακρυγόνα και άλλον 'εξοπλισμό μάχης' επιτέθηκαν απρόκλητα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα επεισόδια που όλοι είδαμε. Είναι λοιπόν κρίμα, το 2014 κάποιοι που υποτίθεται ότι έχουν αναλάβει να διασφαλίζουν την ομαλότητα σε δημόσιους χώρους, να είναι τόσο ανεπαρκείς, τόσο στενόμυαλοι και με μηδενική αντίληψη των πραγμάτων και του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκονται.
Austrian Boys».

Last modified onΚυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014 10:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep