Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Υπέγραψε ο Κούτσι

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα παίξει στο προσεχές πρωτάθλημα ο Νιάζι Κούτσι.

Έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, ο Νιάζι Κούτσι επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Φινλανδός στράικερ υπέγραψε με τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας συμβόλαιο για έναν χρόνο και τους θα ενισχύσει στην προσπάθεια για άνοδο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο υψηλόσωμος στράικερ πραγματοποίησε 7 συμμετοχές με την ιταλική Προ Βερτσέλι.
Στην Ελλάδα πρωτοήρθε το 2011 για χάρη του Πανιωνίου (24 συμμετοχές, 10 γκολ), ενώ ακολούθησε τη σεζόν 2012-2013 ο Ατρόμητος (20 συμμετοχές, 1 γκολ). Ο γεννημένος στο Κόσοβο 31 ετών επιθετικός έχει παίξει στις φινλανδικές Jokrut, Lahti και Turku, στην Αγγλία σε Μπέρμινγχαμ, Μπλάκπουλ, Πιτέρμπορο και Στιβενέιτζ, στη Γερμανία με τις Carl Zeiss Jena και Koblenz, αλλά και στη Νταντί της Σκωτίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νιάζι Κούτσι τόνισε: «Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της». Το flnews.gr, εξάλλου, είχε κάνει πρώτο αναφορά στις νέες προσπάθειες του Ολυμπιακού Βόλου να κάνει δικό του τον Κούτσι, μετά τις αρχικές αποτυχημένες προσπάθειες.

Last modified onΤετάρτη, 20 Αύγουστος 2014 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep