Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία στις καθυστερήσεις

Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πινάρες ισοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου. Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πινάρες ισοφάρισε στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς με τα δύο γκολ να μπαίνουν στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε ισοπαλία στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Πινάρες. Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς είχε προηγηθεί στο 90ό λεπτό με τον Μελς
Οι δύο ομάδες κάνουν την προετοιμασία τους στο Πήλιο και εκεί βρέθηκαν περισσότεροι από 400 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου για να δουν το ντεμπούτο της ομάδας για την σεζόν που έρχεται και εκτός από το θέαμα που δεν ήταν υψηλού επιπέδου, είχαν να αντιμετωπίσουν και την βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους.
Οι φάσεις δεν ήταν πολλές, ενώ το παιχνίδι των μικρών του Ολυμπιακού ήταν αρκετά δυνατό. Στο 39ο λεπτό ωραίο σουτ του Μέζα έδιωξε ο τερματοφύλακας Στρέζος σε κόρνερ. Στο 45' ο Μέζα πάσαρε στον Μπιτάγνκ με τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό να σουτάρει, με τη μπάλα να χτυπά σε σώματα αμυντικών και να καταλήγει κόρνερ.
Οι αλλαγές του ημιχρόνου και η κούραση από την προετοιμασία δεν έδωσαν διάρκεια στο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις. Στο 78' σουτ του Παπουτζίδη έφυγε άουτ για τους νέους του Ολυμπιακού.
H ομάδα του Βόλου απάντησε στο τελευταίο δεκάλεπτο με σουτ του Αραπίτσα που έφυγε έξω στο 80ό λεπτό, όπως και του Ρόκα στο 83ο. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπιτάγνκ εκτέλεσε κόρνερ, με τον Μπόρα να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνά άουτ.
Στο 90' ο Ολυμπιακός Πειραιώς άνοιξε το σκορ με σουτ του Μελς έξω από την περιοχή, αφού πρώτα απέφυγε τον Χιτζίδη. Στο 91' ο Χιτζίδης εκτέλεσε φάουλ που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Πινάρες στέλνοντας απευθείας τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σκουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Τασιόπουλο και Ρούση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κολίτσι, Καψιώτης (46' Ζέρης), Μαργαρίτης (46' Χιτζίδης), Γιαλούσης (75' Μπόρας), Μπάρμπας (46' Αρβανίτης), Κορνελάτος (46' Ρόκας), Μέζα (66' Αραπίτσας), Μαρτίνεθ (46' Πινάρες), Σαμαράς (46' Μπιτάνγκ), Νικολιάς (60' Κεσίδης), Διαμαντόπουλος (80' Αλαμάνης).
U20 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.: Στρέζος, Τόλι, Τούφας, Βατουσιάδης, Βούρος, Καραχάλιος, Μανθάτης, Ανδρούτσος, Βέργος, Ψυχογιός, Τσιμίκας.

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι Ρεντζής, Ράντζα, Σαλταμάρας, Ηλιάδης, Μεγαρίτης, Σάλιακας, Παπουτζίδης, Ιγνατίδης, Μελς, Μακροστέργιος, Χατζάρας, Αμαραντίδης, Γαρεφαλάκης, Οτάτζου

Last modified onΠαρασκευή, 08 Αύγουστος 2014 14:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep