Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σε αστάθμητους παράγοντες...»

Ο Νίκος Παντέλης εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έριξε το βάρος στις εκτελέσεις πέναλτι ενόψει Ξάνθης.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm 103,3 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης και μίλησε για το μπαράζ της Τετάρτης (11/06) με τη Skoda Ξάνθη. Μάλιστα, τόνισε ότι οι Θεσσαλοί δεν έκαναν ειδική προπόνηση στις εκτελέσεις πέναλτι, γιατί η διαδικασία είναι θέμα ψυχραιμίας.

Για τα υπέρ και τα κατά της μεγάλης αποχής της Ξάνθης είπε:

«Όλη η διαδικασία έχει τα υπέρ και τα κατά της. Εμείς έχουμε τον ρυθμό των αγώνων που δεν έχει η Ξάνθη. Θεωρώ όμως ότι εκείνη είναι πιο ξεκούραστη και πιο φρέσκια».

Για το αν τους χρωστάει κάτι ο Θεός:

«Εδώ η ζωή δεν είναι δίκαιη. Ο καθένας πιστεύω παίρνει αυτό που του αξίζει. Μόνοι μας φτάσαμε εδώ. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Χάσαμε δύο πέναλτι στο 95' και είχαμε πέντε χειρουργεία. Χωρίς να λέω ότι μας χρωστάει κάτι, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Για το αν δούλεψαν στα πέναλτι:

«Όχι, τα πέναλτι είναι θέμα ψυχραιμίας εκείνης της στιγμής και το πάνω χέρι το έχει ο τερματοφύλακας που δεν έχει άγχος».

Για τη συμπαράσταση των οπαδών:

«Απ' ότι ξέρω η πόλη ζει γι' αυτό το ματς. Και ελπίζουμε να τους αποζημιώσουμε με τη νίκη».

Για το αν θα είναι κλειστό το ματς:

«Εκ προοιμίου δύσκολα ανοίγουν τέτοια παιχνίδια. Βέβαια, αν μπει ένα γρήγορο γκολ, μπορεί το ματς να ανοίξει. Όταν προηγείσαι πάντα έχεις πλεονέκτημα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική, η ψυχολογία και οι αστάθμητοι παράγοντες. Εκεί θεωρώ θα κριθεί το ματς».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤρίτη, 10 Ιούνιος 2014 13:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep