Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας κρατά ζωντανούς»

Ζωντανός για την απευθείας άνοδο στη Super League είναι ο Ολυμπιακός Βόλου σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε ότι το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή ήταν «χωρίς αύριο» και έπρεπε η ομάδα του να το πάρει για να μείνει ζωντανή στο όνειρο της ανόδου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παντέλης: «Για μας ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Με την έννοια αν δεν είχαμε κερδίσει σήμερα δεν θα είχαμε καμία ελπίδα και μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Πήραμε δίκαιη νίκη. Για πρώτη φορά ευτυχήσαμε στην πρώτη φάση να πετύχουμε ένα γκολ. Ελέγξαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε παιχνίδι αξιώσεων. Λόγω του άγχους των ποδοσφαιριστών. Σε δύο φάσεις που βγήκαμε στην αντεπίθεση θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη γιατί μας κάνει να ελπίζουμε για την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και ψυχολογική που μας κρατάει ζωντανούς σε αυτή τη μάχη.

Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Αιγινιακό και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Από αύριο κοίταξε το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αιγινιακό. Εύχομαι ο Ηρακλής να βρει τον δρόμο του γιατί τον χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Δημήτρης Αρβανίτης τόνισε: «Σήμερα μείναμε ζωντανοί. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα. Ο Ηρακλής έπαιζε τελευταίο του χαρτί και ήταν δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Με την έλευση του κ. Παπαδόπουλου, ο Ηρακλής είναι βελτιωμένος.

Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Αν και δεν κρατάμε την τύχη στα πόδια μας έχουμε ελπίδες. Εύχομαι να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια στη συνέχεια. Κοιτάμε από σήμερα κιόλας το επόμενο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΣάββατο, 24 Μάιος 2014 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep