Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η ψυχολογία στο... κόκκινο

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στην ρεβάνς του Βόλου, αλλά το 4-0 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν του άφηνε πολλά περιθώρια. 

Σε μια αναμέτρηση που δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά το πρώτο ματς των δύο ομάδων, αυτό που κρατά είναι το γόητρο και η ψυχολογία που πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τη νίκη του με 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό χάρη στο γκολ του Κώστα Καπετάνου στο 72ο λεπτό. Ο μέσος των γηπεδούχων εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Δεινόπαπα και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Σε αυτή τη φάση υπάρχει λάθος του βοηθού, αφού όταν ο Δεινόπαπας παίρνει την μπάλα είναι μπροστά από τους αμυντικούς. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης που τελείωσε κάτω από δυνατή βροχή. Ο Κριστομπάλ έδειξε καλά δείγματα, δημιούργησε παιχνίδι για τους γηπεδούχους και προσδοκίες για τη συνέχεια. Η ομάδα του Βόλου είχε μείνει χωρίς νίκη στα τρία τελευταία της παιχνίδια, αφού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ακολούθησαν οι ισοπαλίες με Φωκικό στην Άμφισσα και την Παναχαϊκή στην Πάτρα. 

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως δεν είχε μεγάλη όρεξη στην αναμέτρηση και ήθελε να βγάλει την "υποχρέωση" που τελικά του στοίχησε μια ήττα και τον τραυματισμό του Ρισβάνη που έφυγε από το ματς με διάστρεμμα και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί στην Αθήνα. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Γιαλούσης, Καρράς (63' Ζέρης), Κόμνος, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας (57' Καπετάνος), Κριστομπάλ, Καρίλ (57' Πινδώνης), Δεινόπαπας, Ντινόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης (46' Κουτρουμπής), Χουχούμης, Δώνης, Ντίνας (72' Αναστασόπουλος), Πράνιτς, Σπυρόπουλος, Καρέλης, Κλωναρίδης (46' Αμπέντ).

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Καραβασίλης (Καβάλας)

Last modified onΤετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep