Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντόπες οπαδών εν όψει Λεωφόρου

Ο Ολυμπιακός Βόλου αναχώρησε για την Αθήνα χωρίς Αρβανίτη, Ιωάννου και με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης επί του Παναθηναϊκού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης την Τετάρτη (29/01, 18.00 OTE TV), ώστε να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς στο ΕΑΚ.

Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν δυόμιση χρόνια. Τελευταίο παιχνίδι μεταξύ τους ήταν στις 18 Μαΐου 2011 για τα πλέι οφ της Super League στο ΟΑΚΑ, όπου οι Βολιώτες είχαν ηττηθεί 3-0.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Δημήτρη Αρβανίτη, που ανέβασε πυρετό και αποκλείστηκε από την αποστολή, η οποία αναχώρησε την Τρίτη (28/01) με την παρουσία οπαδών από το ΕΑΚ, που ήθελαν να εμψυχώσουν τους παίκτες. Για την αυριανή (29/01) αναμέτρηση ο Μανουέλ Ρόκα δεν υπολογίζει επίσης στον Ηλία Ιωάννου, που έχει ενοχλήσεις στον τένοντα.

Η αποστολή: Γκίτκος, Γεωργίου, Καπετάνος, Ρόκας, Κωστούλας, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Καρράς, Γκούρμα, Ολίσε, Μπρέσκα, Πινδώνης, Μελίσσης, Δεινόπαπας, Κόμνος, Κολημήτρας, Νικολιάς, Κριστόμπαλ και Κατσίκης.

Last modified onΤρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep