Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ο Μανουέλ Ρόκα μίλησε για την καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να δέχτηκε δύο γκολ από τον Αστέρα Μαγούλας, όμως ο Μανουέλ Ρόκα έκανε λόγο για την καλύτερη φετινή εμφάνιση και ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, απέδειξε ότι είναι μία από τις πιο δύσκολες ομάδες εκτός έδρας, αλλά σήμερα είχαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο από εμάς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πήγαμε πίσω και για να μην φάμε γκολ. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και πήρα απόφαση να γυρίσω πίσω την ομάδα για να παίξουμε με κόντρα επίθεση στα τελευταία λεπτά. Καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω δει εδώ από την ομάδα μας, μερικές φορές αυτά που κάνουμε στην προπόνηση βγήκαν. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Με δύο λάθη, δεχθήκαμε δύο γκολ που δεν τα αξίζαμε.

Συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο στο β’ ημίχρονο και μόνο στο τελευταίο τέταρτο οπισθοχωρήσαμε. Ήταν ευθύνη δική μου και για αυτό είμαι εδώ, για να παίρνω αποφάσεις. Ο κόσμος θέλει να βλέπει συνέχεια καλό ποδόσφαιρο 90 λεπτά, αλλά εμείς κοιτάμε και τους τρεις βαθμούς. Έχω πολύ καλούς παίκτες να προσαρμόζονται σε διαφορετικές συνθήκες στον αγώνα και είμαι ευχαριστημένος».

Για τα λάθη της άμυνας, ανέφερε: «Όταν θέλεις να παίζεις από πίσω, θα γίνουν κάποια λάθη. Δεν πρέπει να αλλάξουμε φιλοσοφία παρά τα λάθη που θα γίνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι για να έχουμε καλό θέαμα για τον κόσμο μας. Δεν με ενόχλησαν τα λάθη, πρέπει να μάθουμε από αυτά αλλά θα με ενοχλούσε εάν δεν παίζαμε καλά». Επίσης δήλωσε ότι μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ο εαυτός του και ότι προετοιμάζει την ομάδα για τα πλέι οφ που θα δώσει τη μεγάλη μάχη. Ακόμη είπε ότι οι μεταγραφές θα βοηθήσουν γιατί το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλο και χρειάζεται βάθος στο ρόστερ.

O Θανάσης Δεινόπαπας είπε: «Μπήκαμε δυνατά από την αρχή, προηγηθήκαμε, δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, Καταφέραμε να το γυρίσουμε και όταν είδαμε ότι δεν μπορούμε να βάλουμε τέταρτο γκολ, κρατήσαμε το σκορ και τα καταφέραμε».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep