Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί δίπλα στα ορφανά παιδιά και τους άστεγους του Βόλου.

Με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων, η βολιώτικη ΠΑΕ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο. Στις 19 και 20 Δεκεμβρίου θα επισκεφτεί το ορφανοτροφείο Βόλου, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων θα παραθέσει εορταστικό γεύμα στους άπορους – άστεγους δημότες της πόλης του Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων:

Οι ποδοσφαιριστές της Α' ομάδας θα επισκεφτούν το ίδρυμα της ΕΛΕΠΑΠ και το Ορφανοτροφείο του Βόλου στις 19 & 20 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, με σκοπό να ανοίξουν την αγκαλιά τους και να προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη, μοιράζοντας τους ευχές και δώρα τις Άγιες αυτές ημέρες.

Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων και ώρα 13.00 έως 15.00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας, θα παραθέσει εορταστικό γεύμα στους άπορους – άστεγους δημότες της πόλης του Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Τέλος, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30, η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου θα παρευρεθεί στο ξενοδοχείο Hotel «PORTARIA» για να γιορτάσει ενωμένη τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων».

Last modified onΠέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep