Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Superleague κατά Ολυμπιακού Βόλου

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας στράφηκε κατά του Ολυμπιακού Βόλου.

Εξώδικο απέστειλε η Superleague στον Ολυμπιακό Βόλου, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα προβιβαστούν και θα υποβιβαστούν στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες. Οι Βολιώτες μέσω του προέδρου Δημήτρη Καραγιάννη είχαν επιτεθεί στη Superleague, η οποία τώρα του ζητά να ανακαλέσει.
Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου είχε επισημάνει μεταξύ άλλων: «Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι οι άνθρωποι αυτοί (σ.σ. της Super League) δεν ενδιαφέρονται αν με τις ενέργειες τους διαστρεβλώνουν κατά το δοκούν τους νομούς και τους θεσμούς και εντέλει συμβάλλουν στη συνολική διακωμώδηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Πιστεύουμε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού κάποιον ανθρώπων της Super League μπορεί να είναι η διασάλευση της ισχύουσας έννομης τάξης και η επιβολή νεότερης πραξικοπηματικής ενέργειας που θα ανατρέπει τα πάντα. Μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου θέλουν να παραβούν τους νομούς και τις διατάξεις κάτι που συμβαίνει μόνο σε χώρες όπως η Μπανανία».

Last modified onΠέμπτη, 28 Νοέμβριος 2013 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep