Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιθανή προσφυγή Ολυμπιακού

Ο Δημήτρης Καραγιάνης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πιθανό να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Το αφεντικό της βολιώτικης ΠΑΕ με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5 αναφέρθηκε στο θέμα της ανόδου και του υποβιβασμού των ομάδων και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα φτάσει την υπόθεση στα άκρα σε περίπτωση που θιγούν τα συμφέροντά του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καραγιάννη: 

Για το τι λέει ακριβώς η προκήρυξη:

«Είναι η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να ανεβούν τρεις ομάδες της Football League. Ο κ. Σαρρής μου είχε πει και τηλεφωνικά και κατηδείαν στο σεμινάριο της ΕΠΣΘ ότι τουλάχιστον φέτος θα ανεβούν τρεις ομάδες. Με είχε διαβεβαιώσει κατηγορηματικά. Παρ’ όλα αυτά η ΕΠΟ δεν πήρε απόφαση».

Για το αν η απόφαση της Σούπερ Λίγκα πάει να κοιμίσει τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας:

«Τη διαβάζω διπλά αυτή την απόφαση για τη μη προσφυγή των ομάδων της Σούπερ Λίγκα. Για να μην υπάρχουν αντιδράσεις. Το ανησυχητικό όμως σε όλο αυτό είναι ότι θέλει τη συναίνεση και των ομάδων της Football League».

Αν έχει έρθει σε επαφή με τον Καλογιάννη και με άλλους προέδρους της Football League:

«Είμαι σε διαδικασία επαφών αυτή τη στιγμή. Την προηγούμενη φορά με πήραν αυτοί τηλέφωνο για να μου πουν ότι είμαστε μαζί σου. Τώρα τους παίρνω εγώ τηλέφωνο και τους ρωτάω».

Για το αν αυτή η εξέλιξη αλλάζει τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού Βόλου:

«Δυστυχώς στην Ελλάδα όλα τα κάνουμε τελευταία στιγμή. Γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει. Τι προγραμματισμό να κάνουμε με αυτή την ομάδα και τι να σκεφτούμε όταν δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα ανέβουν».

Για το πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου θα το κυνηγήσει πάρα πολύ. Όλα αυτά δεν είναι απειλές είναι πραγματικότητα. Πρέπει οπωσδήποτε να παρθεί μια απόφαση για όλα αυτά που με διαβεβαίωσε δις ο κ. Σαρρής για την άνοδο και τον υποβιβασμό για τρεις ομάδες».

Για τη συνέντευξη Τύπου που έχει ειπωθεί ότι θα δώσει:

«Υπάρχει προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου και τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί πότε θα γίνει».

Για την έως τώρα πορεία και την ενίσχυση:

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας. Μαζί με το τεχνικό τιμ προσπαθούμε να δούμε τι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα σε παίκτες και ήδη κάνουμε κινήσεις. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις, αλλά κάθε ομάδα τον Ιανουάριο επιβάλλεται να κάνει κινήσεις».

Για το παιχνίδι με το Αίγιο και για το αν πιστεύει ότι με το διπλό ότι θα αρχίσει να χτίζει διαφορά ο Ολυμπιακός:

«Συμφωνώ απόλυτα. Θα διαφωνήσω όμως ότι είναι κομβικής σημασίας μόνο αυτό το παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια έχουν τις ιδιαιτερότητες τους και τη σημασία τους και αυτό που μετράει τελικά είναι το αποτέλεσμα. Αν είχαμε τους δυο βαθμούς από την Καλλιθέα θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Δυο βαθμοί ανά παιχνίδι είναι ο μέσος όρος που σε βγάζει πρωταθλητή και πιστεύω ότι είμαστε πάνω από το μέσο όρο».

Για τις υποχρεώσεις της ομάδας και κατά πόσο χρειάζεται βοήθεια:

«Η διοίκηση θα χρειαστεί και βοήθεια. Πάντα χρειάζεται βοήθεια. Όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου το δείχνουν, είτε με ένα εισιτήριο, είτε μία μετοχή, είτε με ένα διαρκείας. Όλα αυτά τα χρήματα πάνε για τις ανάγκες της ομάδας και μόνο».

Για τη Θύρα 1 του ΕΑΚ:

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το ΕΑΚ. Η Θύρα 1 συνεχίζει να έχει προβλήματα στατικής επάρκειας. Αν ανεβούμε στη Σούπερ Λίγκα θα γίνουν όλες οι κινήσεις που χρειάζονται. Καταρχάς το ΕΑΚ είναι ένα γήπεδο που μπορείς να παίξεις. Οι διορθωτικές κινήσεις που θα χρειαστούν να γίνουν, είναι εφικτό να γίνουν σε ένα διάστημα τέτοιο, που να είμαστε έτοιμοι για τη Σούπερ Λίγκα. Το στέγαστρο είναι πολύ σημαντικό θέμα, αλλά είναι θέμα χρημάτων. Θέμα χρόνου δεν είναι».

Πηγή: www.magnesiasports.gr

Last modified onΠέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep