Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακάλεσε ο Καραγιάννης

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης, ανακάλεσε τις δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί μετά το ματς της Καλλιθέας με την Παναχαϊκή. Το ίδιο έκανε και η ΠΑΕ.

Το αφεντικό των «ερυθρόλευκων», ο οποίος είχε απαντήσει στον Αλέξη Κούγια διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία του αγώνα Καλλιθέα- Παναχαϊκή, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τονίζει ότι τις έκανε «υπό το κράτος εκνευρισμού» και διευκρινίζει ότι δεν ήθελε να θίξει την Παναχαϊκή.

Η δήλωση του Δημήτρη Καραγιάννη:

«Μετά την λήξη του αγώνα μεταξύ των Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Καλλιθέας στις 7/10/2013 προέβην ως Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ο-ΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σε μια δημόσια τοποθέτηση κατά του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, απαντώντας σε προηγούμενες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ δια του προέδρου της κ. Α. Κούγια . Θα ήθελα να ενημερώσω το φίλαθλο κοινό ότι ανακαλώ το περιεχόμενο των ως άνω δηλώσεων μου, οι οποίες έγιναν υπό το κράτος εκνευρισμού. Μολονότι δεν είχα καμιά πρόθεση να θίξω την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, την ιστορία της οποίας σέβομαι και τιμώ, εν τούτοις σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει εμείς οι παράγοντες να παρασυρόμαστε σε τέτοιου τύπου ενέργειες, ανεξαρτήτως συνθηκών».

Να σημειωθεί ότι ο αθλητικός εισαγγελέας υποχρεώνει να αναρτηθεί η ανάκληση δηλώσεων για να μην υπάρξουν κυρώσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Βολιώτικη ΠΑΕ, που μέσω ανακοίνωσης υπογραμμίζει ότι ανακαλεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που είχε αναρτηθεί στο σάιτ μετά το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με την Καλλιθέα:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δηλώνει ότι ανακαλεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που είδε το φως της δημοσιότητας μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με την Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ που διεξήχθη στις 6/10/2013.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκδόθηκε από το γραφείο τύπου της Π.Α.Ε. χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου».

Last modified onΠέμπτη, 24 Οκτώβριος 2013 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep