Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κληρώνει για Αρβανίτη

Ο Δημήτρης Αρβανίτης συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ώστε να βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Ο έμπειρος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» φαίνεται πως ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό. Μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα, όμως έβγαλε μέρος της προπόνησης και όχι όλο. Εκτός απρόοπτου θα είναι στην αποστολή του κυριακάτικου (13/10) αγώνα με την Καλλιθέα στο ΕΑΚ, κάτι ωστόσο που θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή (11/10) προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, εκτός του Ντάνιελ Πόνσε, ο Γιώργος Βαζάκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ενδεχομένως να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα με τον Γρεβενιώτη τεχνικό να «πονοκεφαλιάζει» για τον παίκτη που θα χρησιμοποιήσει στη θέση του επιτελικού χαφ.

Ο Γιάννης Κατσίκης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει θέση στο βασικό σχήμα της βολιώτικης ομάδας, μια και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κερδίζει καθημερινά πόντους με τις εμφανίσεις του. Με την είσοδό του, άλλωστε, στον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν περισσότερο επικίνδυνος επιθετικά, πετυχαίνοντας μάλιστα σε αυτό το διάστημα ακόμη δύο γκολ, με τα οποία «κλείδωσε» τη νίκη. Δεν αποκλείεται, εν τούτοις, και το ενδεχόμενο ο Βαζάκας να διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Κώστα Καπετάνο, ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Αστέρα Μαγούλας.

Last modified onΠέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep