Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αίτημα αναβολής ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας.

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Ελευσίνας, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να ζητά την αναβολή τέλεσής του και να αναφέρει:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με επιστολή της στην Ενωση Β' και Γ' Εθνικής, κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου.

Ο λόγος του αιτήματος αυτού είναι ο αντικανονικός ορισμός του αγώνα στο Εθνικό στάδιο Ελευσίνας χωρίς να έχουν παρέλθει 48 ώρες από την τέλεση της αναμέτρησης Πανελευσινιακός - Αστέλένιος που διεξήχθη στο ίδιο γήπεδο το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ αλλά και τους διεθνείς κανονισμούς απαγορεύεται η διεξαγωγή αγώνα αν δεν παρέλθουν 48 ώρες από τη διεξαγωγή του προηγούμενου.

Συν τις άλλοις, λόγω τις διεξαγωγής του αγώνα Πανελευσινιακός - Ατσαλένιος το απόγευμα του Σαββάτου, ο αγωνιστικός χώρος του Εθνικού Σταδίου Ελευσίνας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία. Είναι αδύνατον να διεξάγονται επαγγλεματικοί αγώνες σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση της διοργανώτριας αρχής να προστατεύει το επίπεδο του πρωταθλήματος αλλά των ομάδων».

Last modified onΚυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 15:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep