Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαζάκας: «Το αφεντικό της κατηγορίας»

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε ότι θα είναι το αφεντικό της Football League σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός μίλησε για το χθεσινό (30/9) ματς της πρεμιέρας με τη Γλυφάδα, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας στην Ελευσίνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα στον ΣΠΟΡ-FM Μαγνησίας 89.5:

Για το παιχνίδι με τη Γλυφάδα: «Μετά από κάθε παιχνίδι κρατάς τα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα, προσπαθείς να διορθώσεις τα αρνητικά και κοιτάζεις το επόμενο βήμα, το οποίο θα πρέπει να είναι θετικό. Και επειδή ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι η άνοδος, φροντίζεις κάθε μέρα να βελτιώνεσαι, να γίνεσαι καλύτερος και να αποσπάς τα αποτελέσματα.

Περιμέναμε τη Γλυφάδα να παρουσιαστεί «φρέσκια» στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα «ύπουλο» παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος άργησε να κάνει προετοιμασία. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε νωθρός και θα έπρεπε να ήμασταν πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα. Η Γλυφάδα ήταν απρόβλεπτη στην αρχή, δημιούργησε ευκαιρίες, πέτυχε ένα γκολ, όμως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, πάτησε στα πόδια του, όπως έπρεπε και πήρε τη νίκη.

Το πρόβλημα το είχαμε στα πρώτα 25 λεπτά, καθώς στη συνέχεια και μετά το 30' παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει πρωταθλητισμό, δουλέψαμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία με τον κίνδυνο η ομάδα να βγάλει τραυματισμούς. Αν ρωτήσετε τον εργοφυσιολόγο κ. Ζαχαρόγιαννη, οι μετρήσεις που έγιναν στην ομάδα, όσον αφορά τα εργομετρικά, είναι σε επίπεδο πάνω από τις μεσαίες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα έχει πολύ υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος από όλες τις πλευρές μετά από 4-5 αγωνιστικές. Έδειξε, ωστόσο, η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Γλυφάδα, με το ποδόσφαιρο που έπαιξε και τα γκολ που πέτυχε, πως θα είναι το αφεντικό της κατηγορίας.

Στόχος μας είναι στα πρώτα έξι παιχνίδια, όπου οι ομάδες «ψάχνονται», να αποσπάσουμε τα αποτελέσματα εκείνα που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ως προπονητής έχω πολύ καλή επικοινωνία με τους παίκτες. Είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας, ελκυστικό, το οποίο θα χαίρεται ο κόσμος και ταυτόχρονα η ομάδα θα έχει ουσία στο παιχνίδι της».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας: «Έχω δει τον Αστέρα Μαγούλας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Όποια ομάδα κάνει το λάθος και υποτιμήσει αντίπαλο θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Είμαστε προσγειωμένοι, ήδη έχουμε ξεχάσει το χθεσινό παιχνίδι με τη Γλυφάδα, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, όμως εμείς θα φροντίσουμε να παίξουμε με πάθος για τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που νίκησε τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο και ισοφαρίστηκε στο 90' από την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα. Θα έχουμε δύσκολο έργο, όμως έχουμε τα «όπλα» για να αγωνιστούμε και να γυρίσουμε χαρούμενοι στο Βόλο.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα: «Πέρα από τον Πόνσε, παντρεύεται την Παρασκευή ο Πινδώνης και θα απουσιάσει, ενώ ο Καπετάνος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και θα υποβληθεί την Τετάρτη σε μαγνητική. Αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα θα ξεκινήσει προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός όμως έχει λύσεις για όλες τις θέσεις».

Για το πότε ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντρέ Μπουέγκο: «Ο ποδοσφαιριστής είχε πολύμηνη αποχή, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας και πιστεύω πως σε 15 περίπου μέρες θα μπει και αυτός στην ομάδα».

Πηγή: goalpost.gr

 

Last modified onΤρίτη, 01 Οκτώβριος 2013 12:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep