Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαζάκας: «Μονόλογος στο δεύτερο»

Ο Γιώργος Βαζάκας δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο είχε τον επιθετικό μονόλογο.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός δήλωσε ότι οι παίκτες του δεν είχαν καθαρό μυαλό στο πρώτο μέρος, έπρεπε να είναι συγκεντρωμένοι. Αναλυτικά τα όσα είπε για το 4-1 της ομάδας του επί της Γλυφάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος:

«Όλη την εβδομάδα επισημάναμε στους παίκτες ότι παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει 30 μέρες προετοιμασία, που θα είναι πιο ξεκούραστος και πιο άνετος από μια ομάδα όπως εμείς που έχει κάνει μεγάλη προετοιμασία. Έχω πει στους παίκτες ότι επειδή η δική μας ομάδα έχει έναν στόχο να βγει πρωταθλήτρια, ο Ολυμπιακός θα βγει πρωταθλητής, αλλά πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια και να μην παρασύρεται.

Στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να μην έχουμε παρασυρθεί γιατί ξέραμε πώς θα μπει η Γλυφάδα. Αν είχαμε όμως καθαρό μυαλό, παρότι ήμασταν κακοί θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Η Γλυφάδα είχε την υπεροχή, όμως η άμυνα της είχε κενά.

Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος όμως το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις. Χάσαμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος ήταν ακίνδυνος. Ηταν ένας μονόλογος του Ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, θέλουμε να περάσουμε στο 90λεπτο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Παίζουμε στο 50% τώρα. Δεν ανησυχώ. Θα έρθουν όλα παιχνίδι με παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτάει το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο ματς με τη Μαγούλα γιατί σε κάθε ματς θα πρέπει να έχουμε τη στόφα του πρωταθλητή.

Για τις κάρτες που δέχτηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού: «Όταν ο Ολυμπιακός Βόλου θα πιάσει τα στάνταρ απόδοσης θα αποφεύγει και τις κάρτες γιατί θα βγαίνουν πρώτοι στην μπάλα οι παίκτες μας. Οι παίκτες είναι ποιοτικοί δεν θα έχουμε πρόβλημα. Εχουμε άλλωστε τις επιλογές και πρέπει ο Ολυμπιακός Βόλου να παίζει και δυνατά».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: «Αν ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσιαστεί όπως πρέπει να παρουσιαστεί μέσα στη Μαγούλα τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα και μετά. Εντός έδρας δεν θα έχουμε πρόβλημα. Και για μένα το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι ένα τεστ. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν διαφορετικά εντός και παίκτες που παίζουν διαφορετικά εκτός. Γι αυτό είμαστε εδώ για να το δούμε. Δεν επιτρέπετε λάθος στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ολυμπιακός πρέπει ότι έχασε πέρυσι να το κερδίσει φέτος».

πηγή: sport7.gr

Last modified onΔευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 22:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep