Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βήμα πρόκρισης με Κατσίκη

Με «χρυσό» σκόρερ τον Γιάννη Κατσίκη, ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 1-0 τον Άρη στο ΕΑΚ και έκανε μισό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Του έχει γίνει συνήθεια του Γιώργου Βαζάκα: Να περνά ως αλλαγή τον Γιάννη Κατσίκη στα παιχνίδια και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου να του κάνει το… χατίρι και να σκοράρει! Το έπραξε στο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή για την πρώτη φάση του Κυπέλλου. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε αλλαγή και σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στο νικηφόρο 2-0 επί της πατρινής ομάδας, αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου.

Το ίδιο έγινε και στο σημερινό ματς. Πέρασε αλλαγή στο 58’ και στο 74' χρίστηκε «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Μπρέσκα εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ, έδωσε στον Κατσίκη, ο οποίος ανενόχλητος έπιασε το συρτό σουτ εκτός περιοχής και αφού πρώτα η μπάλα πήγε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού, έπειτα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μπουζάνη.

Σε γενικές γραμμές, έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο μισάωρο, αλλά με τον Ολυμπιακό Βόλου να φορτσάρει στα τελευταία 15λεπτά του ημιχρόνου. Οι «ερυθρόλευκοι» δικαίως διαμαρτύρονται για πέναλτι στη φάση του 32' , όταν η μπάλα στο σουτ του Κατσιαρού κατέληξε στο χέρι του Τσουμάνη.

Στο δεύτερο μέρος, δεν έγιναν πολλές φάσεις. Ο Άρης είχε την καλύτερή του φάση στο 57’, όταν ο Ίμπε σέντραρε, ο Αγγελούδης πετάχτηκε, έπιασε την κεφαλιά, ελάχιστα άουτ. Ο τεχνικός των «κίτρινων», Μιλίνκοβιτς, έκανε τον Άρη πιο επιθετικό, καθώς θέλησε να πάρει το ματς, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου στην πρώτη του φάση στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 74’ σκόραρε με σουτ του Γιάννη Κατσική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας (83' Πινδώνης), Ολίσε (58' Κατσίκης), Μπρέσκα, Καπετάνος, Ακόστα, Γκούρμα (64' Γιενγκά).

Άρης: Μπουζάνης, Καραγκούνης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τσουμάνης, Τριανταφυλλάκος, Έλσνερ, Σουνάς (67' Νταμαρλής), Ίμπε (60' Αγκάνθο), Καραγιάννης (72' Μανιάς), Αγγελούδης.

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep