Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Γιώργος Βαζάκας ζήτησε βελτίωση στην τελική προσπάθεια.

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα πανηγυρίσει στο τέλος την άνοδο παρουσιάστηκε ο Γιώργος Βαζάκας μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο. Αναλυτικά δήλωσε:

«Σε ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα. Η ομάδα δεν είναι στο δείκτη ετοιμότητας που θέλουμε να φτάσει, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε στοιχεία που πρέπει να δείχνουν οι καλές και οι μεγάλες ομάδες. Ηταν σοβαρός και δεν έγινε ούτε μια ευκαιρία από τον αντίπαλο. Εμείς χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα. Όταν προηγείσαι και χάνεις ευκαιρίες, πρέπει να τελειώνεις πιο νωρίς το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Το είχα πει από την πρώτη στιγμή οτι θέλει υπομονή αυτή η ομάδα.

Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου, στόχος είναι η άνοδος και πιστεύω ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει έτσι όπως δουλεύουμε. Εύχομαι και εγώ το καλύτερο στον Τίμο Καβακά. Εμείς κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε».

Για τον Ακόστα: «Ο Ακόστα τραυματίστηκε. Μπορεί να είναι και θλάση».

Για τον Γκούρμα και την πρώτη του συμμετοχή: «Την αξία του Γκούρμα την ξέρουμε. Τον είχαν παρακολουθήσει, τον είχα αντίπαλο και είχα άποψη. Είναι πολύ καλός παίκτης και με την παρουσία του πιστεύω ότι θα λύσουμε το πρόβλημα με τις ευκαιρίες. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες. Πιστεύουμε ότι ο Γκούρμα θα δώσει τη λύση. Αλλά δεν είναι μόνο θέμα του Γκούρμα. Πρέπει τη λύση του γκολ να τη δώσουν όλοι οι παίκτες. Θα λυθούν τα πόδια και κάθε μέρα ο Ολυμπιακός θα είναι και καλύτερος. Να είστε σίγουροι γι αυτό».

Για την είσοδο του Γιάννη Κατσίκη στο ματς: «Ο Κατσίκης είναι ένας παίκτης που έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, πολύ καλή τεχνική. Το στοιχείο που ήθελα να δώσω στην ομάδα όταν βγήκε ο Γκούρμα ήταν να κρατήσει κάποιος την μπάλα μπροστά. Δεν είναι η θέση του σαν σέντερ φορ, αλλά μας έδωσε τη λύση. Εχει την ευχέρεια του γκολ και την πρώτη ευκαιρία την έκανε γκολ. Δεν ήταν τυχαία επιλογή».

Για το αν θα ανταπεξέλθει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του κυπέλλου και του πρωταθλήματος που ακολουθούν: «Η διοίκηση έκανε επιλογές σε κάθε θέση να υπάρχουν δύο παίκτες. Το πρωτάθλημα είναι 40 παιχνίδια. Έχει πολύ μεγάλο δρόμο. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες ισάξιους σε κάθε θέση. Ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί και για το κύπελλο. Πιστεύω ότι θα φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που μικρομεσαίες ομάδες της Σούπερ Λίγκα θα μπορεί να τις ανταγωνιστεί».

Ο Ρόκας από την πλευρά του είπε: «Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για όλους τους ποδοσφαιριστές ώστε να μπορέσει και ο Ολυμπιακός Βόλου να πετύχει τον στόχο του. Στόχος μας είναι όχι μόνο η άνοδος, αλλά να είμαστε πρωταθλητές. Δεν μας αρκεί μόνο να βγούμε κατηγορία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε έτσι όπως είχαμε βάλει το πλάνο με την Παναχαϊκή και αυτό μας βγήκε. Πετύχαμε νωρίς το πρώτο γκολ. Διαχειριστήκαμε όσο πιο έξυπνα και πιο καλά το παιχνίδι. Είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε στη συνέχεια και τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε στο τέλος. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και στα δύο παιχνίδια του κυπέλλου και στο πρωτάθλημα για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».

 

Πηγή: www.sport7.gr

Last modified onΣάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2013 22:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep