Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Επιβεβαιώνουν για Νόβο

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιβεβαιώνει πως ενδιαφέρεται για τον Νάτσο Νόβο.

Το flnews.gr σας είχε ενημερώσει από το βράδυ της Κυριακής (01/09) σχετικά με τη διάθεση του Ολυμπιακου Βόλου να ενισχυθεί με Ισπανό - έκπληξη. Το πρωί της Δευτέρας (02/09) η ιστοσελίδα sport7.gr αποκάλυψε πως αυτός είναι ο Νάτσο Νόβο, την περίπτωση του οποίου οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνουν πως παλεύουν να ολοκληρώσουν!

Ο Νόβο, μάλιστα, ανήκει στην κατηγορία των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να τον εντάξει στο δυναμικό του έως τα μέσα του μήνα.

Ανακοίνωση, στο μεταξύ, για τη δυνατότητα ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες των πλέι οφ καταβάλλοντας ένα αντίτιμο της τάξεως των 20 και 30 ευρώ εξέδωσε η βολιώτικη ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατανοώντας τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στη χώρα και αφουγκράζοντας τις ανάγκες των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου αποφάσισε τα εξής: Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις κατηγορίες SPECIAL και RED FANS θα έχουν τη δυνατότητα ανανέωσης της κάρτας τους για τους εφτά εντός έδρας αγώνες των Πλέι Οφ με μόλις 20 Ευρώ, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις κατηγορίες VIP COLD και VIP SILVER θα έχουν τη δυνατότητα ανανέωσης της κάρτας τους για τους εφτά εντός έδρας αγώνες των Πλέι Οφ με μόλις 30 ευρώ».

 

 

Last modified onΔευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2013 14:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep