Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαζάκας: «Να μην ανησυχούν»

Έναν Ολυμπιακό Βόλου που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του δημιουργεί ο Γιώργος Βαζάκας, όπως τόνισε ο ίδιος.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν κακή εικόνα στη χθεσινή (18/8) φιλική ήττα (2-0) από τον Αιγινιακό και ο Γρεβενιώτης τεχνικός θέλησε με δηλώσεις του να καθησυχάσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου. Τόνισε ότι φέτος θα δουν καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα, η οποία βαδίζει σε συγκεκριμένο πλάνο.

Συγκεκριμένα, ο Βαζάκας δήλωσε στη βολιώτικη ιστοσελίδα goalpost.gr:

«Η ομάδα βαδίζει πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο και δεν θα βγει από αυτό. Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, η κούραση είναι μεγάλη στους ποδοσφαιριστές από τις συνεχόμενες διπλές προπονήσεις, όμως έτσι πρέπει να βαδίσουμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά και η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να πετύχει το στόχο της ανόδου, που είναι μονόδρομος.

Σιγά- σιγά θα γίνει και το φορμάρισμα της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα και συστήματα και όσο κυλά ο χρόνος θα φτιάχνουμε την ενδεκάδα. Έχω τονίσει πως όλοι οι παίκτες θα έχουν ίδιες ευκαιρίες. Οι καλύτεροι και πιο έτοιμοι θα παίζουν.

Οι φίλαθλοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν. Ο Ολυμπιακός που φτιάχνεται θα τους κάνει όλους υπερήφανους. Να είναι σίγουροι πως θα δουν φέτος πολύ καλό ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό και μια ομάδα που θα διαπρέπει μέσα στο γήπεδο».

Last modified onΔευτέρα, 19 Αύγουστος 2013 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep