Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν δυναμιτίζω κανένα κλίμα»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης, εξηγείται μέσω του flnews.gr σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Στον Ολυμπιακό Βόλου εκτιμούν ότι με την ανακοίνωση που εξέδωσαν σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το οποίο θα κρίνει την άνοδο στη Superleague, δεν δυναμιτίζουν το κλίμα (αυτός είναι ο τίτλος που επέλεξε το flnews.gr), αλλά ότι πρόκειται για κάλεσμα στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» και τίποτα παραπάνω.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Καραγιάννης, εξηγήθηκε στο flnews.gr: «Πρόκειται περί καλέσματος. Είναι η προσωπική μου άποψη, που είναι και αληθινή. Την περιπέτεια με τον Σταμάτη Καρρά την έζησα από το πρώτο λεπτό και ακόμα τη ζω. Οι ιατρικές γνωματεύσεις στο Αγρίνιο και αυτές σε Βόλο και Θεσσαλονίκη ήταν τελείως διαφορετικές. Στο Αγρίνιο είπαν ότι ο ποδοσφαιριστής μας έπιασε την κροτίδα με το χέρι. Αν είχε γίνει έτσι, η ζημιά φυσικά και θα ήταν μεγαλύτερη από αυτή που έπαθε τώρα.

Στο Βόλο και στη Θεσσαλονίκη μας είπαν ότι απλά άπλωσε το χέρι για να αποφύγει την έκρηξη, όπως θα έκανε ο καθένας. Προσπαθούν στον Παναιτωλικό να υποβαθμίσουν το γεγονός ενόψει και της αυριανής εκδίκασης, αλλά και ενόψει του αγώνα. Ότι δηλαδή δεν έγινε και τίποτα. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι το κρισιμότερο της νεότερης ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου. Γι' αυτό καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούνιος 2013 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep