Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το ψαροχώρι, το πλυσταριό και ο Αιολικός»

Βολές του Αχιλλέα Μπέου στην ΑΕΛΚ και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» μία ημέρα μετά την ισοπαλία στη Μυτιλήνη και την αποτυχία της απευθείας ανόδου μίλησε στον Sport FM Μαγνησίας για το ματς της Κυριακής (26/05), εκτόξευσε βέλη προς την ΑΕΛ Καλλονής και συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» για την απόδοσή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπέος:

Για τους καναλάρχες:

«Είναι ντροπή σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπου κρινόταν η άνοδος του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λιγκ, οι καναλάρχες του Βόλου να μη στείλουν δημοσιογράφους και κάμερες στη Μυτιλήνη. Να μη διαθέσουν ούτε 300 ευρώ για τα έξοδα. Αν ήμουν διοίκηση δεν θα επέτρεπα να ξαναμπούν στο γήπεδο. Αλλά δυστυχώς δεν έχω κανένα θεσμικό ρόλο, είμαι ένας απλός φίλαθλος. Αν υπήρχαν κάμερες και υλικό από τη βία και την κόλαση της Καλλονής, ο Ολυμπιακός θα ήταν πιο δυνατός στον αγώνα που πιθανόν να κάνει για όσα συνέβησαν χθες».

Για την εμφάνιση της ομάδας:

«Πρώτη φορά έχω αισθανθεί τόσο υπερήφανος για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι παίκτες του αποδείχθηκαν χθες ...μάγκες με πολλά κιλά. Ισοπέδωσαν μια ομάδα χωρίς ιστορία. Μπράβο στα παλικάρια του Ολυμπιακού Βόλου που δεν μάσησαν στην κόλαση της Καλλονής. Αυτή η ομάδα με πώρωσε με την αγωνιστική της συμπεριφορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για την παρουσία της Καλλονής:

«Η Καλλονή είναι ένα Ψαροχώρι που μαζεύουν σαρδέλες και τις παστώνουνε. Οι φίλαθλοι παράτησαν τα δίχτυα και ήρθαν χθες στο γήπεδο. Ήταν μάλιστα και μοιρασμένοι, αφού οι μισοί ήταν φίλαθλοι του Αιολικού. Αναρωτιέμα πώς ένα ψαροχώρι, χωρίς γήπεδο με αποδυτήρια σαν «πλυσταριό», θα πάει στη Σούπερ Λιγκ;».

Για τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου από συγκυρίες δεν πήρε την απευθείας άνοδο. Οι διοικούντες με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Δημήτρη Καραγιάννη, προσπαθούν πλέον να αναπτερώσουν το ηθικό των παιδιών. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις ξένους παίκτες, όπως τους Μπολάτι, Γενκά, μα και αρκετούς Έλληνες, να κλαίνε σαν μωρά παιδιά μέσα στο αεροπλάνο».

Για τα πλέιο οφ:

«Είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός Βόλου θ' ανέβει στην Α' Εθνική. Αυτή είναι η εκτίμησή μου λόγω των τόσων χρόνων που παρακολουθώ το ποδόσφαιρο. Στεναχωριέμαι επειδή είμαι εκτός θεσμικών οργάνων και δεν μπορώ να αντιδράσω όπως θέλω. Είμαι ένας απλός φίλαθλος. Αυτά που είδα με πείσμωσαν και με έκαναν να αισθανθώ πολύ περήφανος γι' αυτή την ομάδα. Όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για τους φιλάθλους:

«Τα ματς για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι κατά τη γνώμη μου τρία. Οι φίλαθλοι να στηρίξουν την ομάδα στα τρία εντός έδρας ματς. Να μην κάνουν εκδρομές γιατί τα πράγματα είναι πολύ τεταμένα. Αν χθες υπήρχαν φίλαθλοι στη Μυτιλήνη, θα θρηνούσαμε θύματα. Τώρα χρειάζεται συσπείρωση για να πανηγυρίσουμε την άνοδο στις 19 ιουνίου».

Για τον αντιπρόεδρο της Καλλονής, Κώστα Παπαδόπουλο:

«Είναι ντροπή ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενεργό μέλος της ΕΥΠ, να είναι αυτός που οργάνωσε τα επεισόδια. Δεν γνωρίζω αν ένας κρατικός λειτουργός μπορεί να είναι έμμισθος σε μια ομάδα, όπως ο κ. Παπαδόπουλος στην Καλλονή. Θα πρέπει να γίνουν καταγγελίες από τη διοίκηση σε όλα τα θεσμικά όργανα».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάιος 2013 14:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep