Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φωνάζει ο κλέφτης»

Ο Ολυμπιακός Βόλου μίλησε για ματς με... τον Βούρα και για φθηνές και εξωπραγματικές δικαιολογίες.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέφερε ότι αν κάποιος έπρεπε να διαμαρτύρεται, αυτή δεν θα έπρεπε να είναι η Νίκη Βόλου και σημείωσε ό,τι υποστήριξε και ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του σαββατιάτικου (20/04) αγώνα:

«Παρά το γεγονός ότι το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας άρχισε με ανύπαρκτο (εκτός περιοχής) εις βάρος μας πέναλτι και την αδικαιολόγητη αποβολή του κεντρικού αμυντικού μας, η ομάδα μας, με παίκτη λιγότερο στο πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο βρίσκοντας μοναδική αντίσταση στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Συνέχισε δε να κυριαρχεί και στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας γρήγορα στην ισοφάριση και μη φτάνοντας στη νίκη λόγω των αντιαθλητικών ενεργειών των παικτών της αντιπάλου ομάδας, οι οποίες και δικαίως επέφεραν τις απόλυτα δικαιολογημένες αποβολές τους.
Είναι λοιπόν πασιφανές ότι, αντί να διαμαρτυρηθεί η ομάδα μας, διαμαρτύρεται η αντίπαλη ομάδα, επιβεβαιώνοντας τη ρήση «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Και είναι σε όλους γνωστό ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο νοικοκύρης. Και αν κάποιοι χαρακτήρισαν το σημερινό ματς «κωμωδία», θα πρέπει να αναζητήσουν τους πρωταγωνιστές της στη δική τους πλευρά και να μη ψάχνουν για φθηνές και εξωπραγματικές δικαιολογίες».

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2013 11:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep