Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ο... επαναστάτης Ναντάγια»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, Ντιέγκο Ναντάγια μίλησε στους συμπατριώτες του για την εμπειρία του στους «ερυθρόλευκους».

Στα 24 του χρόνια ο Αργεντινός έκανε το βήμα στην καριέρα του και φόρεσε τα ερυθρόλευκα, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό σύλλογο με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Χρειάστηκε ένα μικρό διάστημα προσαρμογής και εγκλιματίστηκε πλήρως πλέον, μετρώντας 7 συμμετοχές και 3 γκολ. Το ξεκίνημά του αυτό οδήγησε τους συμπατριώτες του να του πάρουν συνέντευξη, με την εφημερίδα «La Mañana de Cordoba» να τον χαρακτηρίζει... επαναστάτη στον τίτλο του άρθρου της: «Ένας επαναστάτης αγωνίζεται στην Ελλάδα».

Ο Ντιέγκο Ναντάγια, λοιπόν, μίλησε στους συμπατριώτες του για τον Ολυμπιακό Βόλου, τη σχέση του με τους οπαδούς, την κρίση στη χώρα μας, αλλά και τα όνειρά του...

Αρχικά δήλωσε: «Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, η οποία ήταν στην πρώτη κατηγορία και έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ. Το 2011 δεν συμμετείχε σε καμία διοργάνωση, αλλά επέστρεψε το 2012 στη δεύτερη κατηγορία, όπου βρίσκεται τώρα».

Για τη σχέση του με τους οπαδούς:

«Σημειώνω γκολ και με τους οπαδούς έχουμε πολύ καλή σχέση. Υπάρχει σεβασμός. Έχω καταλάβει ότι με αγαπούν. Μερικές φορές με βλέπουν στον δρόμο και μου λένε: «Ναντάγια, καλός παίκτης». Τους λέω ευχαριστώ. Τους δίνω το χέρι μου και συνεχίζω».

Σε ερώτηση για το πώς είναι η ζωή στη χώρα μας εν μέσω κρίσης, ο Αργεντινός απάντησε:

«Η ζωή είναι καλή. Υπάρχει έλλειψη εργασίας. Θα πρέπει να βρουν μία λύση γρήγορα και όχι να περιμένουν να έρθει η λύση. Γιατί η λύση δεν θα έρθει ποτέ μόνη της».

Για το πέρασμά του από την Αλγερία και την Κονσταντίν:

«Ήμουν καλά στην Αλγερία. Απλά δεν κατάφερα να προσαρμοστώ και ο προπονητής δεν με ήθελε. Πήγα τον Αύγουστο και έφυγα αρχές Σεπτεμβρίου. Ήταν μία καλή εμπειρία, μου έμαθε πολλά».

Για την προηγούμενη ομάδα του, την Ινστιτούτο Κόρδοβα:

«Είναι κρίμα να αγωνίζεται τόσο χαμηλά. Παρακολουθώ, πάντως, παιχνίδια της μέσω ίντερνετ. 'Εμεινα ελεύθερος το καλοκαίρι του 2012. Η αλήθεια».

Σχετικά με τους στόχους του, συμπλήρωσε:

«Θέλω να εξασφαλίσω το μέλλον μου στην Ευρώπη. Έχω όνειρα που θέλω να τα κερδίσω και ξέρω πως μπορώ».

Last modified onΠέμπτη, 18 Απρίλιος 2013 13:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep