Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση στην Καλλιθέα και την αγωνιστική βελτίωση, που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός Βόλου, εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε σήμερα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω του φιλάθλους, που μας ενίσχυσαν. Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε ένα κακό γήπεδο. Βέβαια για να πω την αλήθεια το περίμενα να είναι χειρότερο από την τελευταία φορά που το είδα. Σε κάθε περίπτωση ήταν μία πολύ σημαντική η νίκη. Νομίζω ήμασταν σε θέση οδηγού σε όλο το διάστημα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάπως νευρικοί παρότι είχαμε ευκαιρίες ή υποψίες ευκαιριών. Στην επανάληψη είπαμε ότι πρέπει να ηρεμήσουμε, να κρατήσουμε τη μπάλα και ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ. Το τελευταίο διάστημα είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε κάποιο γκολ και αυτό μας είχε αγχώσει. Οταν κερδίζαμε έλεγα ότι δεν μου άρεσε η εικόνα μας. Εδώ και 10-15 ημέρες όμως έχουμε βελτιωθεί και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει στο αμέσως επόμενο παιχνίδι διότι είναι πολύ σημαντικό, το πιο κρίσιμο στο πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για την αλλαγή του Ηλία Σολάκη, ο Σάββας Παντελίδης εξήγησε πως ο έμπειρος φορ ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό.

Τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσώπησε ο εκ των διακριθέντων, Μάριο Μπρέσκα: «Σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα από ότι στο πρώτο. Χάσαμε βαθμούς στα τελευταία ματς και είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε πολλή δουλειά και τα αποτελέσματα θα έρθουν Δουλέψαμε πολύ καλά, κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής και πήραμε το παιχνίδι. Τώρα την Τετάρτη μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξη».

*** Να σημειωθεί πως μετά τη λήξη της συνέντευξης Τύπου ο Σάββας Παντελίδης είχε θερμή χειραψία με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή. Επίσης κατά την έξοδο του από το γήπεδο, ο Σάββας Παντελίδης συνάντησε έναν παππού, που χτυπώντας το μπαστούνι του φώναζε «στο τέλος μόνο ο Ολυμπιακός θα ανέβει». Φυσικά ο προπονητής του Βόλου χαμογέλασε. Διάπλατα χαμόγελα όμως αντίκριζε και μεταξύ των παικτών κατά την επιβίβασή τους στο κατακόκκινο πούλμαν της ομάδας.

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep