Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η απάντηση του Μποτσιβάλη

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης απέστειλε εξώδικο στον Δημήτρη Καραγιάννη σχετικά με το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ που του ζητείται να επιστρέψει.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου απάντησε στο εξώδικο που έλαβε από τον Καραγιάννη με νέο και σημείωσε ότι ο Καραγιάννης από τις 5 Φεβρουαρίου υπέγραψε πρωτόκολλο παραλαβής της ΠΑΕ, ενώ σημείσε ότι το εξώδικο του δεύτερου εστάλη για να μην δοθούν χρήματα από την πώληση των μετοχών. Σε αυτό ο Μποτσιβάλης αναφέρει:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Παναγιώτη Μποτσιβάλη του Γρηγορίου και της Ιωάννας, κατοίκου Δ.Δ. Αγριάς Δήμου Βόλου, (ως εκ του επαγγέλματός του).

ΚΑΤΑ

της με έδρα την πόλη του Βόλου, ποδοσφαιρικής ανωνύμου εταιρίας (ΠΑΕ) υπό την επωνυμία “ΑΘΛ. ΣΥΛΛ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937”, η οποία εκπροσωπείται νομίμως.

2. Δημητρίου Καραγιάννη του Αποστόλου, κατοίκου Βόλου.

3. Αντωνίου Κουμιώτη του Γεωργίου, κατοίκου Βόλου, δημοσιογράφου, διευθυντή του διαδικτυακού ειδησεογραφικού τόπου υπό την εμπορική επωνυμία “e - volos.gr”.

Βόλος, 05.03.2013.

1.- Με εξαιρετική έκπληξη παρέλαβα και ανέγνωσα, την από 01.03.2013 επιγραφόμενη ως “εξώδικη διαμαρτυρία, πρόσκληση και δήλωση” της πρώτης και του δευτέρου από εσάς, ως και την από 04.03.2013 επίσης επιγραφόμενη ως “εξώδικη διαμαρτυρία, πρόσκληση και δήλωση” της πρώτης από εσάς, το αχαρακτήριστο περιεχόμενο των οποίων, αρνούμαι κατηγορηματικώς και βεβαίως σας επιστρέφω, ως ευθέως ψευδές και συκοφαντικό.

2.- Αναφορικώς εις τα θέματα που αναφέρεσθε με την ως άνω πρώτη δήλωσή σας, το μόνον που χρειάζεται αυτήν την στιγμή να ανακαλέσω εις την μνήμη σας, είναι ότι την 05.02.2013 καταρτίσθηκε μεταξύ εμού και του δευτέρου από εσάς, ειδικό πρωτόκολλο παραδόσεως και παραλαβής, δια του οποίου σείς ο ίδιος δηλώσατε πανηγυρικώς, ότι παραλάβατε από εμέ “τα λογιστικά, φορολογικά, εργατικά, ασφαλιστικά έγγραφα” της πρώτης από εσάς, ότι ενεργήσατε έλεγχο στα βιβλία και στοιχεία της πρώτης από εσάς και κατόπιν αυτού αποδεχθήκατε την παράδοση των βιβλίων και στοιχείων ως σαφώς πλήρη, ότι παραλάβατε κατόπιν τούτου τα ταμειακά διαθέσιμα της πρώτης από εσάς και ότι αφού επίσης ελέγξατε τις πάσης φύσεως οικονομικές υποχρεώσεις της προς κάθε τρίτο αλλά και το Ελληνικό Δημόσιο, αναλάβατε και εγγυηθήκατε την καταβολή αυτών. Πέραν δε αυτών δηλώσατε ότι παραλάβατε και όλα τα σχετικά εισιτηρία (κάρτες) διαρκείας.

3.- Ως προς την εγγραφή της αναφρομένης ως παραληφθείσης και εισπραχθείσης (της εισπράξεως καταχωρισθείσης εις το ταμείο της πρώτης από εσάς προ της παραδόσεως των “ηνίων” της προς τον δεύτερο από εσάς), τραπεζικής επιταγής εκδόσεως της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στο προσωρινό ισοζύγιο της εταιρίας, αυτό οφείλεται σε προφανή λογιστική παραδρομή, διότι ως γνωστόν η ΕΠΟ δεν έχει καταβάλει κάποιο ποσόν επιχορηγήσεως προς την α΄από εσάς, πράγμα που καλώς άλλωστε γνωρίζετε. Η εγγραφή αυτή αφορά σε έτερη είσπραξη που επίσης γνωρίζετε.

4.- Ως προς την τύχη των άλλων δύο επιταγών, και αυτή σας είναι καλώς γνωστή, εις τα πλαίσια της από 05.02.2013 διαδικασίας παραδόσεως και παραλαβής της διοικήσεως της πρώτης από εσάς στον  δεύτερο από εσάς.

5.- Ουδεμία συνεπώς απορία γεννάται αναφορικώς εις τα κίνητρα και τα ελατήρια, που σας εξώθησαν εις την κατάρτιση και επίδοση του κατάπτυστου αυτού κειμένου προς εμέ: η κατασκευή αιτιάσεων και η κατασυκοφάντησή μου ως πρόσφορο κατά τον σχεδιασμό σας μέσο περιορισμού των αξιώσεών μου έναντι του δευτέρου από εσάς, ως αυτές απορρέουν εκ της πωλήσεως των μετοχών μου επί του μετοχικού κεφαλαίου της πρώτης από εσάς. Μάλιστα ήταν τέτοια η ζέση και η επιμέλειά σας περί την άρτια συντέλεση του σχεδίου συκοφαντήσεώς μου, ώστε άνευ ουδεμίας άλλης καθυστερήσεως, μεριμνήσατε ώστε μόλις την 03.03.2013 ημέρα Κυριακή (!!!) να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο της ως άνω πρώτης εξωδίκου προσβολής μου, στον διαδικτυακό ιστότοπο “e volos.gr” και μάλιστα υπό την μορφή του φωτογραφημένου αντιτύπου αυτής (χωρίς υπογραφές και σφραγίδες σας).

6.- Όπως σας γίνεται αντιληπτό τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να μείνουν χωρίς την δέουσα αποδοκιμασία από τα αρμόδια δικαστικά όργανα, εις τα οποία σαφώς και θα προσφύγω άνευ της οιασδήποτε χρονοτριβής, ώστε να καταστεί σαφές ότι η τιμή και η υπόληψή μου δεν επιτρέπω να καθίσταται αντικείμενο επιχειρηματικών τεχνασμάτων και καθε είδους παιγνίων κανενός.

7.- Αναφορικώς εις τον τρίτο από εσάς, η παρούσα σας επιδίδεται, ώστε να λάβετε πλήρη αλλά και επίσημη γνώση του περιεχομενου της, καθ' όσον δεν συνηθίζω να διανέμω ανυπόγραφες εκτυπώσεις των όποιων δικογράφων που με αφορούν σε τρίτους. Σας καλώ δε όπως άνευ χρονοτριβής δημοσιεύσετε πλήρες το περιεχόμενο της απαντήσεώς μου προς την ως άνω εξώδικη δήλωση των καθών η παρούσα, αποκαθιστώντας την πραγματικότητα, δηλώνοντάς σας ότι ρητώς επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλεται να επιδόσει νομίμως την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται για να λάβουν γνώση και για να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας αυτήν εις την έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει.

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος».

Νοκ άουτ ο Ολίσε

Εκτός του Δημήτρη Τσιάτσιου ο τεχνικός, Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα και στον Εγκούτου Ολίσε. Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού Βόλου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό. Φυσικά, είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Τετάρτης (13/03) με τον Πανσερραϊκό.

Αντίθετα, στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί ο Ματίας Μπολάτι, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό ματς της Τετάρτης (06/03) με την ομάδα Νέων.

Last modified onΠέμπτη, 07 Μάρτιος 2013 13:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep