Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έτοιμος για ρεβάνς

Ψυχωμένος ο Ολυμπιακός Βόλου και με Ολίσε στην αποστολή απέναντι στην ΑΕΛ.

Έτοιμος να φύγει με το τρίποντο από την εντός έδρας αναμέτρηση με τους «βυσσινί« εμφανίζεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες ημέρες κινούνται στο ρυθμο του θεσσαλικού ντέρμπι, γνωρίζουν ότι στο Πανθεσσαλικό θα σημειωθεί ρεκόρ προσέλευσης για φέτος και είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη ρεβάνς για τη βαριά ήττα (3-0) του πρώτου γύρου στο ΑΕL FC Arena.

Ο τεχνικός, Σάββας Παντελίδης ζήτησε καθαρό μυαλό τους ποδοσφαιριστές του, επεσήμανε τα ατού του αντιπάλου και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι αν είναι πειθαρχημένοι, τότε θα πανηγυρίσουν στο τέλος τη νίκη. Το θετικό για τον ίδιο είναι ότι ο Εγκούτου Ολίσε διέψευσε τα προγνωστικά και τέθηκε στη διάθεσή του, ξεπερνώντας τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Πινδωνης. Αντίθετα, απών θα είναι ο τιμωρημένος, Δημήτρης Τσιάτσιος και ο τραυματίας, Ματίας Μπολάτι. Εκτός πλάνων έμειναν ακόμα οι Μπακαγιόκο, Ρόκα, Γαλάνης και Στουρνάρας.

Η 20άδα: Γκίτκος, Σταυράκης, Γόγολος, Παλαιολόγος, Πετκάκης, Κωστούλας, Σολάκης, Καπετάνος, Ολίσε, Ογκουνσότο, Κατσιαρός, Γουσούλης, Καρράς, Χατζηπαντελίδης, Ναντάγια, Ανιέτε, Γιενγκά, Στογιάνοφ, Πινδώνης, Μπρέσκα.

Last modified onΣάββατο, 02 Μάρτιος 2013 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep