Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανάλογη φιλοξενία σε ΑΕΛ»

Ο Δημήτρης Καραγιάννης μίλησε για τα θέματα του Ολυμπιακού Βόλου και το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο Δημήτρης Καραγιάννης μίλησε για τα θέματα του Ολυμπιακού Βόλου και το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε για τα θέματα της ομάδας, την ΕΕΑ, τις μεταγραφές, αλλά και το ντέρμπι της Κυριακής με την ομάδας της Λάρισας.

«Καλούμε τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό "παρών" στο Πανθεσσαλικό, στο παιχνίδι με τη Λάρισα, όπου η φιλοξενία στην αντίπαλη ομάδα θα είναι ανάλογη με αυτή που έτυχε ο Ολυμπιακός στον αγώνα του πρώτου γύρου».

Ανάλογη φιλοξενία με αυτή που είχε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρώτο ματς των δύο ομάδων υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Καραγιάννης, προσθέτοντας ένταση σε ένα φορτισμένο από μόνο του ματς.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης μίλησε για το τυπικό της υπόθεσης με τον φάκελο της ομάδας και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Ηταν τυπικό το θέμα και έπρεπε να γίνει ότι ορίζει το πρωτόκολλο. Ο φάκελος που καταθέσαμε ήταν καθ' όλα άρτιος και τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μου απένειμαν τα εύσημα προσωπικά. Ολα βαδίζουν καλώς για τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ λειτουργεί άψογα οργανωτικά, δεν υπάρχει κανένα θέμα οικονομικό, οι ποδοσφαιριστές είναι τακτοποιημένοι οικονομικά και κοιτάζουμε πώς θα οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας».

«Ο φάκελος που καταθέσαμε ήταν καθ' όλα άρτιος και τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μου απένειμαν τα εύσημα προσωπικά. Ολα βαδίζουν καλώς για τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ λειτουργεί άψογα οργανωτικά, δεν υπάρχει κανένα θέμα οικονομικό».

Για την ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα:

«Κατά την παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων, είχα ζητήσει πίστωση χρόνου γι' αυτή την ομάδα, η οποία θα έπρεπε να δέσει ως σύνολο, καθώς πολλά νέα πρόσωπα ήρθαν τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό. Αυτοί οι παίκτες έχουν δώσει πλέον αρκετά παιχνίδια και πιστεύω πως, αρχής γενομένης από το ματς με τη Λάρισα, θα δείξουν την ανάλογη σταθερότητα στην απόδοσή τους, στα ματς που θα ακολουθήσουν. Δεν θα παρατηρούνται άλλα σκαμπανεβάσματα. Πάντως, στην αναμέτρηση με τον Φωκικό στην Άμφισσα, ο Ολυμπιακός στάθηκε και άτυχος, χάνοντας ευκαιρίες για γκολ, ενώ οι παίκτες επηρεάστηκαν και από την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου».

«Οι παίκτες έχουν δώσει πλέον αρκετά παιχνίδια και πιστεύω πως, αρχής γενομένης από το ματς με τη Λάρισα, θα δείξουν την ανάλογη σταθερότητα στην απόδοσή τους, στα ματς που θα ακολουθήσουν. Δεν θα παρατηρούνται άλλα σκαμπανεβάσματα».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ τόνισε:

«Καλούμε τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό "παρών" στο Πανθεσσαλικό, στο παιχνίδι με τη Λάρισα, όπου η φιλοξενία στην αντίπαλη ομάδα θα είναι ανάλογη με αυτή που έτυχε ο Ολυμπιακός στον αγώνα του πρώτου γύρου. Όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι, ενωμένοι, θα παλέψουμε για να φτάσει η ομάδα στη νίκη με απώτερο στόχο την άνοδο στη Super League».

Last modified onΤετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2013 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep