«Εδώ είμαστε για να νικάμε»

Η ηρεμία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου έφερε τη νίκη, που σύμφωνα με τον Σάββα Παντελίδη ήρθε εύκολα, αλλά ήταν υψίστης σημασίας.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Πετύχαμε μία εύκολη, αλλά πολύ σημαντική νίκη, η οποία ήρθε μετά από ένα δύσκολο αποτέλεσμα κόντρα στην Καβάλα. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν καλό για την ψυχολογία μας.

Είμαστε εδώ για να νικάμε και πιστεύω ότι όσο θα περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και εκεί θα επικεντρωθούμε. Σήμερα, τακτικά ήμαστε καλύτεροι. Από τα πιο δύσκολα είναι να έχεις ηρεμία όταν ο αντίπαλος να είναι πίσω και καλά οργανωμένος. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που κάναμε λάθος πάσες, τακτικά ήμασταν καλά και είχαμε ηρεμία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Στο πρώτο ημίχρονο, 10 παίκτες του Βύζαντα ήταν πίσω από την μπάλα».

Για το αν ήταν θετικό που είχε εμβόλιμη αγωνιστική και η ομάδα έπαιξε μέσα σε λίγες ημέρες μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην Καβάλα: «Το ότι παίξαμε τόσο σύντομα, ήταν θετικό. Βοήθησε στον εγωισμό των παιδιών, τα οποία έδειξαν ότι η εικόνα της προηγούμενης Κυριακής δεν πρέπει να επαναληφθεί».

«Αντέχουμε πίεση και κριτική»
«Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου αντέχουν στην κριτική και την πίεση» δήλωσε ο Θανάσης Παλαιολόγος μετά τη νίκη επί του Βύζαντα Μεγάρων.

Ο κεντρικός αμυντικός των Βολιωτών τόνισε ότι οι παίκτες έχουν έρθει στο Βόλο για να κάνουν πρωταθλητισμό: «Προερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό που έχει σημασία να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Τελείωσε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Αντέχουμε πίεση, κριτική, είμαστε εδώ για να κάνουμε πρωταθλητισμό».

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep