Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λογική η «κοιλιά»

Οι 8 από τους 14 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που έπαιξαν στην Καβάλα ήταν νεοαποκτηθέντες.

Για δεύτερη αγωνιστική ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε μακριά από τις νίκες, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη βαθμολογία. Οι Θεσσαλοί παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο «Ανθή Καραγιάννη», η ήττα (1-0) από την Καβάλα ήρθε φυσιολογικά και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να μην δείξουν ξανα το πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου.

Ο τεχνικός, Σάββας Παντελίδης ανέφερε ότι στο ημίχρονο αν θα μπορούσε θα έκανε... έξι αλλαγές και στόχος πλέον είναι το τρίποντο την Τετάρτη (20/02) απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων. Βέβαια, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η χρησιμοποίηση 8 νεοαποκτηθέντων, οι οποίοι θέλουν χρόνο για να «δέσουν». Στο αρχικό σχήμα έπαιξαν οι Πετκάκης, Κωστούλας, Ολίσε, Μπρέσκα, Χατζηπαντελίδης, Σολάκης, Ογκουνσότο και αλλαγή μπήκε ο Καπετάνος. Όλοι τους μεταγραφικά αποκτήματα του χειμώνα...

Από τον αγώνα με τον Βύζαντα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Καπετάνος και ο Θανάσης Πινδώνης που συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα λείψει ακόμα από το ματς με την Καλλιθέα. Το διεθνές πιστοποιητικό συμμετοχής του Ντιέγκο Ναντάγια δεν έχει φτάσει ακόμα από την Αλγερία, ενώ ο Ματίας Μπολάτι είναι ερώτημα.

Last modified onΔευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2013 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep