Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάναμε εντυπωσιακές μεταγραφές»

Ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε την Παρασκευή (1/2) τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα (videos).

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Καραγιάννης, ανέφερε: «Δεν ήθελα η εκδήλωση να έχει το χαρακτήρα φιέστας, αυτή θα γίνει στο τέλος του πρωταθλήματος που θα έχουμε κερδίσει την άνοδο. Θέλω να πω ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, παλιοί και καινούργιοι, είναι το ίδιο σημαντικοί για εμάς. Η διαδικασία των μεταγραφών δεν απλή για την ομάδα μας, συναντήσαμε δυσκολίες ,ε τις προηγούμενες ομάδες των παικτών και τους μάνατζερ. Αλλά επιτεύχθηκαν όλοι οι στόχοι που είχαμε. Δόθηκαν πολλά χρήματα και ζητάω οι οπαδοί μας να έχουν κόσμια συμπεριφορά ώστε η ΠΑΕ να μην πληρώνει πρόστιμα. Το ρόστερ ολοκληρώθηκε εγκαίρως για να είναι έτοιμη η ομάδα. Χρειάζεται πίστωση χρόνου για να δέσει το σύνολο. Κάναμε εντυπωσιακές μεταγραφές αλλά ήταν ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Για το αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που η λήγει η περίοδος απόκτησης των ελεύθερων παικτών. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι υπερπλήρης και ο στόχος θα επιτευχθεί».

 

Ο Θανάσης Κωστούλας είπε: «Είμαι ευτυχής που επέστρεψα στον Ολυμπιακό Βόλου. Η αλήθεια είναι πως βρήκα ένα κλίμα πολύ καλύτερο απ' ό,τι περίμενα. Αυτή η ομάδα δείχνει πως αλλάζει επίπεδο. Έχει ένα ρόστερ ικανότατων ποδοσφαιριστών που μπορεί να επανέλθει άμεσα στη Σούπερ Λιγκ. Αυτό τον στόχο θα προσπαθήσουμε όλοι, νέοι και παλιότεροι στην ομάδα, να κάνουμε πράξη».

 

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο ανέφερε: «Μου αρέσει να πετυχαίνω γκολ και να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Σούπερ Λιγκ. Φυσικά και θέλω να βγω πρώτος σκόρερ. Όμως, αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού προέχει η άνοδος του Ολυμπιακού στη μεγάλη κατηγορία».

 

Ο Μάριο Μπρέσκα δήλωσε: «Μου έκαναν πόλεμο στην Παναχαϊκή και ό,τι δεν εδωσα θέλω να το δώσω εδώ. Έχω φοβερή όρεξη. Ο κόσμος με αγαπάει και θα τα δώσω όλα για να βγούμε στην Α' Εθνική. Κάναμε καλές μεταγραφές, με αρκετά παιδιά γνωριζόμουν και εμείς οι παλιοί θα πρέπει να φροντίσουμε για να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, μας περιμένουν δύσκολα ματς, αλλά θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλοί, έχουμε ποιότητα και στο τέλος θα ανεβούμε».

 

 




 

Πηγή φωτ.: magnesiasports.gr

Last modified onΣάββατο, 02 Φεβρουάριος 2013 03:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep