Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέος... Ολυμπιακός Βόλου

Στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη ο Ολυμπιακός Βόλου θα παρουσιαστεί με νέο λουκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν μεσοβδόμαδα τον θεσμό του Κυπέλλου και πλέον με νέο προπονητή στον πάγκο τον Σάββα Παντελίδη θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους και να δείξουν ότι με τις κινήσεις που έκαναν θα πάρουν την ώθηση για να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους.

Την Κυριακή (27/01) στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και εκτός από το νέο πρόσωπο στον πάγκο θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα. Εξάλλου, ο Παντελίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους νεοαποκτηθέντες Ολίσε, Καπετάνο. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Στουρνάρας που δεν υπολογίζεται και οι Γκότοβος, Γουσούλης, Ρόκα και Γαλάνης.

Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα προσελκύσει αρκετούς οπαδούς στο Πανθεσσαλικό που θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην προσπάθεια που γίνεται για ένα νέο ξεκίνημα.

Η αποστολή: Γκίτκος, Σταυράκης, Ογκουνσότο, Στογιάνοφ, Σολάκης, Μπρέσκα, Κωστούλας, Πετκάκης, Μπακαγιόκο, Γιενγκά, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Μπολάτι, Ανιέτε, Παλαιολόγος, Γόγολος, Καρράς, Κατσιαρός, Ολίσε, Kαπετάνος.

Στα μεταγραφικά, τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Χρήστου Χατζηπαντελίδη, που θα καλύψει το κενό του Λουίς Ογιαρμπίντε.

Last modified onΣάββατο, 26 Ιανουάριος 2013 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep