Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε κλίμα αλλαγής…

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Τετάρτη (09/01) για τους «16» του Κυπέλλου τον Αστέρα Τρίπολης.

Κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι Κυπέλλου με τους Αρκάδες είχε κάνει προ ημερών ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, αλλά ενδέχεται μέχρι τη σέντρα (17:00) να μην είναι πια μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου. Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων», άλλωστε, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Δημήτρη Καραγιάννη, τον εκπρόσωπο των Βολιωτών επιχειρηματιών για την πώληση της ΠΑΕ και έτσι το ματς της Τετάρτης (09/01) για τους «16» του θεσμού θα γίνει σε κλίμα…αλλαγής.

Το κακό για τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία των Ογκουνσότο, Μπρέσκα, Σολάκη. Περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δύο τελευταίοι, όμως άπαντες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Γκίτκος, Σταυράκης, Καρράς, Γαλάνης, Κατσιαρός, Στουρνάρας, Γκότοβος, Παλαιολόγος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Κοτζαθανάσης, Μπόρας, Γόγολος, Γουσούλης, Μπολάτι, Ογιαρμπίντε, Μπακαγιόκο, Γενκά, Ανιέτε, Μπρέσκα, Σολάκης και Ογκουνσότο.

Last modified onΤρίτη, 08 Ιανουάριος 2013 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep