Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Μποτσιβάλης: «Είναι ντροπή»

Η απάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη στο flnews.gr σχετικά με τα σενάρια πώλησης.

Σχεδόν έναν μήνα μετρά ο Ολυμπιακός Βόλου από τότε που επέστρεψε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και πριν καλά καλά φύγει ο Οκτώβριος βγήκαν στη δημοσιότητα σενάρια περί πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Ωστόσο, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης με δηλώσεις του στο flnews.gr τα διέψευσε κατηγορηματικά.

«Με γνωρίζει εμένα ο Μυτιληναίος για να μιλήσουμε σχετικά; Σας είπα δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα»

«Είναι ντροπή αυτά που γράφονται. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν ασχολούμαι μ' αυτά τα πράγματα», είπε αρχικά ο Μποτσιβάλης σχετικά με τα σενάρια πώλησης. Παράλληλα, πληροφορίες του flnews.gr ανέφεραν ότι μεταξύ των ενδιαφερόμενων ήταν και ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να τονίζει: «Με γνωρίζει εμένα ο Μυτιληναίος για να μιλήσουμε σχετικά; Σας είπα δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα.

Έχω παράπονο, γιατί όλους αυτούς τους μήνες έτρεχα μόνος μου με τη Μένη Θεοδώρου και τον Τάκη Γιαννόπουλο. Καταφέραμε να επιστρέψει ο Ολυμπιακός Βόλου στο γήπεδο και τώρα θα φύγω; Πώς είναι δυνατόν; Κι εγώ στα Μέσα Ενημέρωσης τα βλέπω και απορώ».

«Καταφέραμε να επιστρέψει ο Ολυμπιακός Βόλου στο γήπεδο και τώρα θα φύγω; Πώς είναι δυνατόν;»

Παράλληλα, ο Μποτσιβάλης τόνισε σχετικά με την παραίτηση του Τάκη Γιαννόπουλου: «Θα μιλήσω ξανά μαζί του. Θα τον αφήσω μία εβδομάδα, γιατί μπορεί να ήταν πιεσμένος και θα δούμε. Μέχρι τώρα δεν μπαίνω καν στη σκέψη να συζητήσω για την πρόσληψη άλλου στο συγκεκριμένο πόστο».

Σε ό,τι αφορά στη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα, ο Μποτσιβάλης διευκρίνισε: «Θέλω να του πω να μην παραπονιέται, γιατί από τον Ολυμπιακό Βόλου έφυγε πληρωμένος μέχρι και τον Δεκέμβριο. Σε ποια άλλη ομάδα θα έφευγε και θα ήταν εξοφλημένος μέχρι το τέλος του χρόνου. Απλά η χημεία μας δεν έδεσε».

Last modified onΔευτέρα, 29 Οκτώβριος 2012 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep