Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανατροπή ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη με 2-1 με τον Αστέρα Μαγούλας και θα υποδεχθεί στην επόμενη φάση την Καλλονή. Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη με 2-1 με τον Αστέρα Μαγούλας και θα υποδεχθεί στην επόμενη φάση την Καλλονή.

Το προβάδισμα του Αστέρα Μαγούλας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου δεν επηρέασε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που στο δεύτερο ημίχρονο πήρε την πρόκριση με 2-1.

Ο Στατομήτρος λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα Μαγούλας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μαρίνου. Η είσοδος των Ογιαμπίντε και Γόγολου άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου και της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να σημειώσει δύο γκολ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Καλλονή στον Βόλο.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν για περισσότερο από τριάντα λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκαν ο Κούκας στο 53ο λεπτό για την ομάδα της Μαγούλας και ο Πινδώνης στο 61ο λεπτό για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο 51ο λεπτό ο Ογιαρμπίντε εκτέλεσε φάουλ και ο Παλαιολόγος με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-1 για τον Ολυμπιακό. Στο 67ο λεπτό ο Ογιαρμπίντε βρήκε τον Μπακαγιόκο και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Μητσέας, Στρατομήτρος (85' Παγώνης), Μπιμπίρης, Κούκας, Ιατρού, Μαρίνου (62' Οικονομόπουλος), Κορνελάτος, Τριάντος, Χρυσάφης, Δημητριάδης, Μπούγιας (70 Πάλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρόκα, Στουρνάρας, Καρράς, Γκότοβος (46' Γόγολος), Παλαιολόγος, Στογιάνοφ (46' Ογιαρμπίντε), Τσιάτσιος, Πινδώνης, Παππάς, Μπακαγιόκο, Κόλεφ (70' Κοτζαθανάσης).

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep